- Член од
- 10 мај 2013
- Мислења
- 366
- Поени од реакции
- 239
otisla...
Tocno, tie taka imaa napisano,ama ispagja"citaj megju redovi",pa mi pisaa deka jas sum vo tie 20 % sto ne uspeale da mu go spasat akauntot...Nema gajle ke najdime drugi listi,ama vaka ja izgubija doverbata,barem kaj mene i uste 20 % korisnici...pred dva dena na ott pleer im bese padnat serverot. ama ne mi se izbrisa akauntot i listata (taa sto prestana da mi raboti ) e tuka![]()
orion listu moze svako da napravi za sebedajem oriontv listi jenog koj e javi prvi... samo jedna lista... ostalo odbijam
mozes li reci pm ili posalji ako mozeorion listu moze svako da napravi za sebe
Pa damozes li reci pm ili posalji ako moze
Da znas tamo sledat i kakvi listi se ubacujet pa posle na jedan drug sajt gi prodat,za to pazlivo sa ovi ruse.Evo ovde posle ti ide lista.heheheTocno, tie taka imaa napisano,ama ispagja"citaj megju redovi",pa mi pisaa deka jas sum vo tie 20 % sto ne uspeale da mu go spasat akauntot...Nema gajle ke najdime drugi listi,ama vaka ja izgubija doverbata,barem kaj mene i uste 20 % korisnici...
I tuka"padna" serverot pa se sto imav mi e tuka....
A ti pola pošalji meni da te rasteretim.Sve ispravne liste, sto vam ne rade na smart tv-ima, posaljite meni, ja cu se vec nekako snaci !![]()
Pa skoro sum siguren deka e taka...Eve Perfect player besplaten za android,nie si stavame playlisti bez da se somnevame deka ke se zloupotrebat,i sega Perfect Player prodava paket od 2-3000 kanali za 15 e mesecno "navodno"preku client portal.....Da znas tamo sledat i kakvi listi se ubacujet pa posle na jedan drug sajt gi prodat,za to pazlivo sa ovi ruse.Evo ovde posle ti ide lista.hehehe
mislam deka ne e ednostavno taka da pravat za zvanicni app sto se vo Sony ili SamsungPa skoro sum siguren deka e taka...Eve Perfect player besplaten za android,nie si stavame playlisti bez da se somnevame deka ke se zloupotrebat,i sega Perfect Player prodava paket od 2-3000 kanali za 15 e mesecno "navodno"preku client portal.....
https://www.facebook.com/perfectiptv.net/?fref=ts
Da da da xe xe xe ovi listi sa ex-yu kanali sigurno sa gi uzeli iz neki iz Moskva xa xa xa.Ostavi te stvari neko ce ti radi tako bez nista player sve je to smisleno sa razmaha kao mamac mi ce vi damo player bez da placate a vi ce stavite samo listi.mislam deka ne e ednostavno taka da pravat za zvanicni app sto se vo Sony ili Samsung
Onaj ko koristi OTTplayer i liste mu traju dugo ...nemam reci svaka castDa da da xe xe xe ovi listi sa ex-yu kanali sigurno sa gi uzeli iz neki iz Moskva xa xa xa.Ostavi te stvari neko ce ti radi tako bez nista player sve je to smisleno sa razmaha kao mamac mi ce vi damo player bez da placate a vi ce stavite samo listi.
Ne može.Прашање за тие што повеќе се разбираат за сателитска, дали може да се стави IPTV листа на enigma1 ресивер (DM500s), барав на интернет ама не најдов одговор.