Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 ноември 2009
Мислења
344
Поени од реакции
186
pred dva dena na ott pleer im bese padnat serverot. ama ne mi se izbrisa akauntot i listata (taa sto prestana da mi raboti ) e tuka :)
Tocno, tie taka imaa napisano,ama ispagja"citaj megju redovi",pa mi pisaa deka jas sum vo tie 20 % sto ne uspeale da mu go spasat akauntot...Nema gajle ke najdime drugi listi,ama vaka ja izgubija doverbata,barem kaj mene i uste 20 % korisnici...
I tuka"padna" serverot pa se sto imav mi e tuka....

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Tocno, tie taka imaa napisano,ama ispagja"citaj megju redovi",pa mi pisaa deka jas sum vo tie 20 % sto ne uspeale da mu go spasat akauntot...Nema gajle ke najdime drugi listi,ama vaka ja izgubija doverbata,barem kaj mene i uste 20 % korisnici...
I tuka"padna" serverot pa se sto imav mi e tuka....
Da znas tamo sledat i kakvi listi se ubacujet pa posle na jedan drug sajt gi prodat,za to pazlivo sa ovi ruse.Evo ovde posle ti ide lista.hehehe

Attachments

Член од
13 ноември 2009
Мислења
344
Поени од реакции
186
Da znas tamo sledat i kakvi listi se ubacujet pa posle na jedan drug sajt gi prodat,za to pazlivo sa ovi ruse.Evo ovde posle ti ide lista.hehehe
Pa skoro sum siguren deka e taka...Eve Perfect player besplaten za android,nie si stavame playlisti bez da se somnevame deka ke se zloupotrebat,i sega Perfect Player prodava paket od 2-3000 kanali za 15 e mesecno "navodno"preku client portal.....

https://www.facebook.com/perfectiptv.net/?fref=ts

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
mislam deka ne e ednostavno taka da pravat za zvanicni app sto se vo Sony ili Samsung
Da da da xe xe xe ovi listi sa ex-yu kanali sigurno sa gi uzeli iz neki iz Moskva xa xa xa.Ostavi te stvari neko ce ti radi tako bez nista player sve je to smisleno sa razmaha kao mamac mi ce vi damo player bez da placate a vi ce stavite samo listi.

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
Da da da xe xe xe ovi listi sa ex-yu kanali sigurno sa gi uzeli iz neki iz Moskva xa xa xa.Ostavi te stvari neko ce ti radi tako bez nista player sve je to smisleno sa razmaha kao mamac mi ce vi damo player bez da placate a vi ce stavite samo listi.
Onaj ko koristi OTTplayer i liste mu traju dugo ...nemam reci svaka cast
Ja sam tamo stavio dve liste i obe stale u roku od 24 sata tako da je meni to bilo sumnjivo i zasad samo smartiptv player jes da je 5 evra al vredi.

icerici

No Woman No Cry
Член од
19 април 2012
Мислења
319
Поени од реакции
469
Isto i kaj mene na ott player mi otide accountot so se listi. Sega nov napraviv samo uste listi da najdam dobri

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Прашање за тие што повеќе се разбираат за сателитска, дали може да се стави IPTV листа на enigma1 ресивер (DM500s), барав на интернет ама не најдов одговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom