Ajde druze @international osvezi sa nekom listom sa vise konekcija.
Pozdrav
Pozdrav
Шта ли си ти са овим хтио рећи...дао ти скенере а ти нашао листе - дао ти листе и скенере....или чисто да похвалиш краља .hvala @international za ovih 200 listi I 15 skenera hvala neznam kako bi ti zahvalio najaci si na netu ovo sve moze samo da uci od tebe
hvala
LP
jedna ispravka nije 15 skenera nego 5
süperrrr
Mozda je momak htjeo samo da se zahvaliШта ли си ти са овим хтио рећи...дао ти скенере а ти нашао листе - дао ти листе и скенере....или чисто да похвалиш краља .
ха ха па ако имаш 200листи не ти треба скенирање,јас имам околу 50 па не скенирам цел месец..Да не се од тие што викате работеле 2-3 дена иако и тоа лажете.hvala @international za ovih 200 listi I 15 skenera hvala neznam kako bi ti zahvalio najaci si na netu ovo sve moze samo da uci od tebe
hvala
LP
jedna ispravka nije 15 skenera nego 5
Кад немаш мозак у главу и 300 скенера ,500 листи,20 жена или било шта накрај све чеш да изгубиш,не видиш да сваки дан са ту значи ништа немат.ха ха па ако имаш 200листи не ти треба скенирање,јас имам околу 50 па не скенирам цел месец..Да не се од тие што викате работеле 2-3 дена иако и тоа лажете.
NI ja se nebih ljutijo kad bih dobio listu MOZE MOZEkako je to dobro,kada odjednom,svi sve znaju....sada bi bilo lijepo,da nakon,koliko sam listi podjelio,da i meni,netko nešto pošalje...ali nema....a,svi po stotinjak listi....