Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
...
Па да, тие што критикуваат гејој се притаени гејој самите.
Процент од таквите стварно се притаени хомосексуалци. Или барем науката така вика...
Рука у огин ставам дека од Divider и Let3 еден е латентен хомосексуалец.
Ја типувам на Let3, пошто има спомињано дека би ебел све што има дупка, што е малце сомнително за чист бел хетеросексуален мажјак, во кој лежи иднината на светот (според еден кричр овде на форумов).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Процент од таквите стварно се притаени хомосексуалци. Или барем науката така вика...
Рука у огин ставам дека од Divider и Let3 еден е латентен хомосексуалец.
Ја типувам на Let3, пошто има спомињано дека би ебел све што има дупка, што е малце сомнително за чист бел хетеросексуален мажјак, во кој лежи иднината на светот (според еден кричр овде на форумов).
кузнај колку ноќи непреспани помина анализирајќи, размислувајќи и мечтајќи кој се на форумот може да е педер....

А малце настрана од педерлуко, дали то важи и за останати теми, пример пишиш и критикуваш атеизам зато шо си притаен атеист?? или пишиш и критикуваш ВМРО и таа власт а у ствари потајно ги подржуваш и сакаш??
или само кај педери важи тоа а за друго не?

S

Samurai_Sk

Гостин
кузнај колку ноќи непреспани помина анализирајќи, размислувајќи и мечтајќи кој се на форумот може да е педер....

А малце настрана од педерлуко, дали то важи и за останати теми, пример пишиш и критикуваш атеизам зато шо си притаен атеист?? или пишиш и критикуваш ВМРО и таа власт а у ствари потајно ги подржуваш и сакаш??
или само кај педери важи тоа а за друго не?
Политика и религија не можеш да споредиш со хомосексуалност.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
реков нередовен и НЕКВАЛИТЕТЕН
Ти да беше задоволен во сексот не ќе идеше овде да њушкаш во потрага на колеги по анал
реков нередовен и НЕКВАЛИТЕТЕН
Ти да беше задоволен во сексот не ќе идеше овде да њушкаш во потрага на колеги по анал
Абе ајде, а ти си цар у сексот? Задоволен сум јас не се секирај за мене. Само не знам за тебе, кој тебе те шупчи.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Абе ајде, а ти си цар у сексот? Задоволен сум јас не се секирај за мене. Само не знам за тебе, кој тебе те шупчи.
eeexxx
скоро пола век сексање здосадва, сега гледам како да ја избегнам таа обврска
Ти си се уште млада и ти е интересно али ќе се сетиш после 2-3 децении на овој муабет ко ќе си мислиш “брее сега ли најде а толку работа ме чека низ дома“ додека глумиш задоволство и анален оргазам.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
еее жална слика, овие млади луѓе на фотографиите имаат неколку пати поголеми шанси да се самоубијат, да заболат од ретки физички и психички болести, да злоупотребуваат дрога и алкохол, да бидат промискуитетни да им трае кратко заедницата и да имаат многу пократок животен век од нормалната популација.

Член од
22 јуни 2016
Мислења
119
Поени од реакции
204
еее жална слика, овие млади луѓе на фотографиите имаат неколку пати поголеми шанси да се самоубијат, да заболат од ретки физички и психички болести, да злоупотребуваат дрога и алкохол, да бидат промискуитетни да им трае кратко заедницата и да имаат многу пократок животен век од нормалната популација.
Nekoj sto ocigledno nema poznavanje od medicinata nema pravo da zboruva za bolesti i da tvrdi fakti koi ne se naucno dokazani. Stapkata na depresija e statisticki pogolema kaj lgbt licata vo homofobno opkruzuvanje, i za toa ne e vinovna samata sekslualna orientacija, tuku odnosot na drugite koj go predizvikuva istoto. Toa so pokratokot zivoten vek e nesto sto nikogas i nikade ne sum go sretnal vo tekot na mojata dosegasna medicinska edukacija (student po opsta medicina ) i navistina ne znam od kade gi naogas tie informacii. Dokolku imas nekoi fobii, obrati se na strucno lice, specijalist po psihijatrija , nameto da se maltretiras na forumov. I da homosekslualnosta i biseksuanosta se isto i podednakvo normalni i pozitvni kako i heteroseksualnosta Nemam namera ponatamu da navleguvam vo diskusija so lica koi premnogu ocigledno nemaat nitu osnovni poznavanja od klucni oblasti vo medicinata .

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Nekoj sto ocigledno nema poznavanje od medicinata nema pravo da zboruva za bolesti i da tvrdi fakti koi ne se naucno dokazani. Stapkata na depresija e statisticki pogolema kaj lgbt licata vo homofobno opkruzuvanje, i za toa ne e vinovna samata sekslualna orientacija, tuku odnosot na drugite koj go predizvikuva istoto. Toa so pokratokot zivoten vek e nesto sto nikogas i nikade ne sum go sretnal vo tekot na mojata dosegasna medicinska edukacija (student po opsta medicina ) i navistina ne znam od kade gi naogas tie informacii. Dokolku imas nekoi fobii, obrati se na strucno lice, specijalist po psihijatrija , nameto da se maltretiras na forumov. Nemam namera ponatamu da navleguvam vo diskusija so lica koi premnogu ocigledno nemaat nitu osnovni poznavanja od klucni oblasti vo medicinata .
P.S Homosekslualnosta i biseksuanosta se isto i podednakvo normalni i pozitvni kako i heteroseksualnosta
Tи имаш допирни точки со медицина колку бабами со квантна физика
Вакви медицински истражувања и медицински статистики се правени и тоа обемно во Америка, Канада, Австралија, Холандија.
Во Холандија која е најпедерска земја од сите, каде педерлукот е легален веќе 200 години, каде педерите ги имаат сите можни права и законски заштити и каде гејојте ги избираат и за градоначалници и за гувернери, стапка на самоубиства и обиди за самоубиства е и до 5 пати поголема од кај нормалната популација.
Ти не си се ни замарал да воопшто макар и на гугле побараш информации за научни и медицински истражувања и статистики за болести и физички и ментални кои хараат кај педерската заедница многу пати повеќе од кај нормалната популација, кажи ми ти медицинару, шо има врска хомофобија со цели епидемии на сифилис и гонореја кај педерите? болести кои се минорни кај нормална популација кај педерите се значително застапени, па разни вируси, канцери... дали си читал истражувања на самите педери објавени во нивни педерски списанија дека број на партнери кои ги има еден геј во тек на својот краток и мизерен живот е од стотина па до иљада, си читал ли статистики на социјални служби и полиција кои кажуваат за многукратно поголема злоупотреба на дрога, алкохол во нивни заедници за поприсутно семејно насилство како и за краткотрајни и нестабилни врски.
Јас не се повикувам на извештаи и истражувања од Пакистан, Северна Кореја и Саудиска арабија, туку на извештаи, записници, статистики... од западни демократски земји каде хомофобијата е мошне мала или ја и нема

Член од
22 јуни 2016
Мислења
119
Поени од реакции
204
Tи имаш допирни точки со медицина колку бабами со квантна физика
Вакви медицински истражувања и медицински статистики се правени и тоа обемно во Америка, Канада, Австралија, Холандија.
Во Холандија која е најпедерска земја од сите, каде педерлукот е легален веќе 200 години, каде педерите ги имаат сите можни права и законски заштити и каде гејојте ги избираат и за градоначалници и за гувернери, стапка на самоубиства и обиди за самоубиства е и до 5 пати поголема од кај нормалната популација.
Ти не си се ни замарал да воопшто макар и на гугле побараш информации за научни и медицински истражувања и статистики за болести и физички и ментални кои хараат кај педерската заедница многу пати повеќе од кај нормалната популација, кажи ми ти медицинару, шо има врска хомофобија со цели епидемии на сифилис и гонореја кај педерите? болести кои се минорни кај нормална популација кај педерите се значително застапени, па разни вируси, канцери... дали си читал истражувања на самите педери објавени во нивни педерски списанија дека број на партнери кои ги има еден геј во тек на својот краток и мизерен живот е од стотина па до иљада, си читал ли статистики на социјални служби и полиција кои кажуваат за многукратно поголема злоупотреба на дрога, алкохол во нивни заедници за поприсутно семејно насилство како и за краткотрајни и нестабилни врски.
Јас не се повикувам на извештаи и истражувања од Пакистан, Северна Кореја и Саудиска арабија, туку на извештаи, записници, статистики... од западни демократски земји каде хомофобијата е мошне мала или ја и нема
Доколку добро го прочита мојот пост се ќе ти беше јасно. А твоите лажни, научно не поддржани ставови се смешни за медицинарите. Кога зборуваме за сексуално преносиви болести инциденцата е поголема кај лица кои имаат незаштитен анален секс што верувам дека го имаат исто и луѓе од хетеросексуална ориентација . Кога зборуваме за квалификации сум посетувал конгреси на светски реномирани клиники и факултети во Европа, вклучувајќи и последниот за инфективни болести. Знам многу добро што е факт а што квази наука , верувај ми . Крајно антериорното и крајно постериорното јадро на хипоталамусто се задолжени за половиот нагон на човекот . Јадрата на хипоталамусот се дел од АВТОНОМНИОТ нервен систем и претставуваат субкортикални ЕФЕКТОРНИ или виши вегетативни симпатчки и парасимпатички центри. Се разбира последователно на тоа(да не одиме во детали за да се разбереме) главна улога во полови функции имаат андрогените и естрогените хормони во зависност на полот на индивидуата. Кога зборуваме за секусалн преносливи инфекции , иако хив вирусот има зачестеност кај машките кои имаат секс со други машки, ГЛОБАЛНО НАЈГОЛЕМИОТ БРОЈ НА ХИВ ИНФЕКЦИИ се среќава кај лица кои имале хетеросексуален контакт. Дури и во Сад бројот на заболени преку хетеросексуален контакт го надминува оној преку хомосексуален ( 9 издрание Робинс, основи на патологија, болести на имун систем 144 страна 4 дел) .Инаку, се што пишува на интеренет не е точно, твоите податоци се најголемите глупости кои сум ги слушнал во животот. Нема ни да се трудам да објасувам се одделно, сепак дискусиите претпочитам да ги водам со колеги од слично интелектуално ниво и степен на позавања. Од мене толку, а проблемите што можеби ги имаш нека ги решава стручно лице од областа на психијатријата !

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
лезбејки ок, ама воа гнасите педери јас би ги затворил и би ги носел у некоја ментална болница да се лечат од тоа педеризмот

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Доколку добро го прочита мојот пост се ќе ти беше јасно. А твоите лажни, научно не поддржани ставови се смешни за медицинарите. Кога зборуваме за сексуално преносиви болести инциденцата е поголема кај лица кои имаат незаштитен анален секс што верувам дека го имаат исто и луѓе од хетеросексуална ориентација . Кога зборуваме за квалификации сум посетувал конгреси на светски реномирани клиники и факултети во Европа, вклучувајќи и последниот за инфективни болести. Знам многу добро што е факт а што квази наука , верувај ми . Крајно антериорното и крајно постериорното јадро на хипоталамусто се задолжени за половиот нагон на човекот . Јадрата на хипоталамусот се дел од АВТОНОМНИОТ нервен систем и претставуваат субкортикални ЕФЕКТОРНИ или виши вегетативни симпатчки и парасимпатички центри. Се разбира последователно на тоа(да не одиме во детали за да се разбереме) главна улога во полови функции имаат андрогените и естрогените хормони во зависност на полот на индивидуата. Кога зборуваме за секусалн преносливи инфекции , иако хив вирусот има зачестеност кај машките кои имаат секс со други машки, ГЛОБАЛНО НАЈГОЛЕМИОТ БРОЈ НА ХИВ ИНФЕКЦИИ се среќава кај лица кои имале хетеросексуален контакт. Дури и во Сад бројот на заболени преку хетеросексуален контакт го надминува оној преку хомосексуален ( 9 издрание Робинс, основи на патологија, болести на имун систем 144 страна 4 дел) .Инаку, се што пишува на интеренет не е точно, твоите податоци се најголемите глупости кои сум ги слушнал во животот. Нема ни да се трудам да објасувам се одделно, сепак дискусиите претпочитам да ги водам со колеги од слично интелектуално ниво и степен на позавања. Од мене толку, а проблемите што можеби ги имаш нека ги решава стручно лице од областа на психијатријата !
Ha cтрана тие медицински бесмислици кои ги кажуваш. без воопшто да се навлегува во молекули и атоми, медицината статистички кажува дека:

Педераната има огроомен број на обиди за самоубиства и самоубиства многу поголем од оние кај нормалната популација

Педерите страдаат многу пати повеќе од психички болести, психози, депресии....

Промискуитетот кај гејојната е ужасно голем, од стотина па до иљада партнери во текот на нивниот педерски живот

Заедниците на педерите се просечно многу кратки, околу 5 години трајат

Насилството во педерските заедници е со поголем процент од колку кај нормалните луѓе

Хомиќите страдаат во многу поголем процент од органски болести од колку нормалната популација.

Ове е се забележено во медицинските извештаји, статистички, без некој сега да чепка во причините, и тоа во земји каде педерлукот е прифатен и озаконет а самите педери не се на мета на некоја масовна хистерија и прогон. Tи да имаше макар братучед кој работи како медицински техничар во амбуланта во пробиштип, би го знаел тоа. Овие податоци не се само изнесувани по стручна медицинска литература, по конгреси и симпозиуми, туку се објавувани и кажувани од самите педери во нивни списанија. Тоа не е некоја страшна тајна дека гејојната е полна со болести инфекции габички паразити вируси бактерии и дека е со нарушено ментално здравје. Ти кога би имал прочитано макар и кнга по биологија а камоли медицинска литература би знаел дека педерлукот во 1974 не е симнат од листата на ментални болести базирано врз некое епохално научно истражување туку како последица на насилие и политика. Ти да седнеше да чепнеш макар малце од темата ќе видеше дека групи на педери упаѓаа на конгреси на психијатри, насилно ги прекинуваа, демонстрираа пред ординации и клиники на психијатри кои ги третираа педерите како болни луѓе и ги лекуваа и под тие притисоци во 1974 се одржа гласање на кои 33% од членови на америчкото здружение на психијатри гласаа да се симне педерлукот од листата. Не дека прочитаа некој научен труд базиран врз долгогодишни медицински истражувања, туку под притисок на организирани групи на педери и базирано на гласање на третина од членови на психијатри на америка.
И сега ако седнеш па малце пролисташ ќе најдеш лесно купови дела, гомили трудови, километри статистики кои констатираат огроммна разлика меѓу педери и здрава популација. Шо деки е симната од листа на болести кога болници се полнат со истоштени исцрпени педери полни со најразновидни симптоми, шо деки ги прогласивме за здрави кога масовно скокаат од згради се нишаат од гранки си ги разнесуваат лобањите или крварат до смрт од пресечени вени.
Мене лично ми одговара таква состојба и не се бунам така да продолжи. Самите со сила се прогласија за здрави, не им требало помош ни лекување и сега нека си се носат сами со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom