Ih sad ruzan,pa nisam ni ljep pa sta onda i tvoj me podseca na podmornicu i onaj torpedo odmah se najezim, aj salji mi neku sto si takav ljepo te molioNije baš tako, uvijek pogledam kome šaljem a ti ko god da si ružan ti nik![]()
Ja za tvoe dobro ti vikam ne e fintata jas da,ti pratam lista najmal problem,fintata e sam da si najdes.Eve ke ti pratam edna exyu vcera najdena so salezli.Inaku sasko e decko koj najvise razbira od site zatoa mu ljubomorat no toa e eden e saskon.skenirajte hdmi i hdmi_ext.pokusavao sam skenirati sa IPTV Playlist Scanner i do sada mi nije izaslo nista
Bravo drug podpisujem, aj salji meni da ja malo probam sa tom alatkomHehe ovo je moje sranje i drugacije pakovanje. Ovo sam ja napisaoupravo radim na art da vidim sta tu ne stima. Ako radi Net Plus sto nebi i ovo imam resenje za sve
![]()
ha ha vidi sto vika virustotal 99 odmozni 98virusi malware i taka ponatamu.
kako ne sad ce samo skakati useri malo morgen cesHehe ovo je moje sranje i drugacije pakovanje. Ovo sam ja napisaoupravo radim na art da vidim sta tu ne stima. Ako radi Net Plus sto nebi i ovo imam resenje za sve
![]()
Ja za tvoe dobro ti vikam ne e fintata jas da,ti pratam lista najmal problem,fintata e sam da si najdes.Eve ke ti pratam edna exyu vcera najdena so salezli.Inaku sasko e decko koj najvise razbira od site zatoa mu ljubomorat no toa e eden e saskon.skenirajte hdmi i hdmi_ext.
Zdr
[Abe od sasko i od pance sega da dobies nekoja lista cisto sumnjam aki ok nikad ne se znae u koja grmuska lezi zajako./QUOTE]
Ponizavas moj rad i trud to mi se ne svidja evo dokaz da sve radi....kako ne sad ce samo skakati useri malo morgen ces
superPonizavas moj rad i trud to mi se ne svidja evo dokaz da sve radi....
ha ha haOk neka bide taka deka ne sum znael, kako se pustaat strimovite,a kodi koristam 10-godini.Skystar2 imam od 89godina i red drugi resiveri stvarno e taka no nema veze ke naucam zasto da ne ima vreme ne brzam.Slynet koristam 3-4godini i Lazyiptv,no nema veze-ne dobro da se vregaat drugite samo ti ko da mozes da mu pratis lista-sto drugite se glupavi ili zaostanati.Ako sum te prasal dve tri raboti,i si mi pomognal ne treba toa da se prezentira javno.Jas na kolku sum pomognal nekoj ne vikaat ni fala pa ne sum i rekol nisto nivno pravo e toa.