Ma kod tebe radi i bez struje hehhhehe[DOUBLEPOST=1486897076][/DOUBLEPOST]Ima ko pink vojvodina?Ja sad probo funkcionise ...
dsuki jedno pitanje mozeli da se menja ip od smart tv i kako ako moze da mi kazes na pm pozzMa kod tebe radi i bez struje hehhhehe[DOUBLEPOST=1486897076][/DOUBLEPOST]Ima ko pink vojvodina?
hahaha djesi drug !!!Ma kod tebe radi i bez struje hehhhehe[DOUBLEPOST=1486897076][/DOUBLEPOST]Ima ko pink vojvodina?
Tesko da ces uspijet bilo je pokusaja ali javno jos nije objelodanjeno ...dsuki jedno pitanje mozeli da se menja ip od smart tv i kako ako moze da mi kazes na pm pozz
a ima sanse da se menja?hahaha djesi drug !!!
Ova ide ali sa strujom[DOUBLEPOST=1486898062][/DOUBLEPOST]
Tesko da ces uspijet bilo je pokusaja ali javno jos nije objelodanjeno ...
Jedino ip modema ...
imali neki drugi usser=pass da ne stucaa ima sanse da se menja?
Na modem da na tv nevjerujema ima sanse da se menja?
aha ok hvala probacu pozzNa modem da na tv nevjerujem
Sto se tice mog znanja !!!
mozes da dodelis tvu novu ip iz rutera ali to ti je lokalna a tebi blokira ulaznu ip adresu bar tako je kod meneNa modem da na tv nevjerujem
Sto se tice mog znanja !!!
Nemojte covjeka za.... sve se moze ides u IP postavke i iskljuci automatsko a postavi manuell i ubaci novu IP,kako inace ubacivate App koji ne pripada u Store te Marke TV Smarta,ili kako sinhronizirate sve to.mozes da dodelis tvu novu ip iz rutera ali to ti je lokalna a tebi blokira ulaznu ip adresu bar tako je kod mene
Sta dobiva mjenjanjem ip u lokalnojmrezi ?[DOUBLEPOST=1486902610][/DOUBLEPOST]mozes da dodelis tvu novu ip iz rutera ali to ti je lokalna a tebi blokira ulaznu ip adresu bar tako je kod mene
Njemu valjda treba kolko sam ga shvatio ko i nama svima promjena vanjske ip , vpn ili tako nesto sve ostalo je bespotrebno gubljenje vremena ...Nemojte covjeka za.... sve se moze ides u IP postavke i iskljuci automatsko a postavi manuell i ubaci novu IP,kako inace ubacivate App koji ne pripada u Store te Marke TV Smarta,ili kako sinhronizirate sve to.