- Член од
- 13 ноември 2016
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 9
Hopcup mi dao ako radi ti saljem jednuma nisam ti ja za talijane,nekakvu ex yu,možda se i baba smiri,ako joj pustim kakav film....
Hopcup mi dao ako radi ti saljem jednuma nisam ti ja za talijane,nekakvu ex yu,možda se i baba smiri,ako joj pustim kakav film....
не гледаат 4к ни тие кои имаат андроид 4к телевизори,бидејки android интерфејсот им е 1080p.koj uste gleda tv vo HD
4K e aktuelno sega
od koja je ovo??mozda sam pogodio a mozda i neКод:UP: nedzadd / dnedzad UP: nino2015 / nino2000 UP: nikica / nikica UP: nftkat / sifraaa UP: nijaz / giebelhof UP: neza / nezaneza10 UP: nedo2 / nedo2 UP: nazifj / nazifj UP: nidza1 / nidza1 UP: nedim1 / mujkic1 UP: napalm1 / napalm1 UP: napalm2 / napalm2 UP: nesob / nesob UP: nihadtu / nihadtu UP: napalm3 / napalm3 UP: nedjeljko / nedjeljko UP: nenads / nenads UP: needzad / needzad UP: naim / versace UP: napalm4 / napalm4
toliko za sad
ima orion lista dosta ali je problem kad se nakace mnogi onda ona ne radiPozdrav
Kolko vidim svi idu na jedne te iste liste i Mac liste ....Прегледај го приврзокот 164738 ovo sam ja naso prilikom skana dremaboxa i lista mi radi vec vise od 7-8 meseci
Orion lista u cemu je problem ...sto nema ovih listi ???
sabane pitaj covjeka na pm ili ti je u interesu i da ti useri stanu ,od koja je ovo??
izvinjavam sesabane pitaj covjeka na pm ili ti je u interesu i da ti useri stanu ,
dobar si vidi se da znas stvari ,ali vise daji na pm ako moze ,da se duze gleda ,pozdravmozda sam pogodio a mozda i neКод:UP: nedzadd / dnedzad UP: nino2015 / nino2000 UP: nikica / nikica UP: nftkat / sifraaa UP: nijaz / giebelhof UP: neza / nezaneza10 UP: nedo2 / nedo2 UP: nazifj / nazifj UP: nidza1 / nidza1 UP: nedim1 / mujkic1 UP: napalm1 / napalm1 UP: napalm2 / napalm2 UP: nesob / nesob UP: nihadtu / nihadtu UP: napalm3 / napalm3 UP: nedjeljko / nedjeljko UP: nenads / nenads UP: needzad / needzad UP: naim / versace UP: napalm4 / napalm4
toliko za sad
Ne e nikakov problem tuku malku luge znaat kako se doaga do tie listi, zatoa i site "strucnjaci" malku zboruvaat za takvi listi.Pozdrav
Kolko vidim svi idu na jedne te iste liste i Mac liste ....Прегледај го приврзокот 164738 ovo sam ja naso prilikom skana dremaboxa i lista mi radi vec vise od 7-8 meseci
Orion lista u cemu je problem ...sto nema ovih listi ???
jos ako radis u skoli ko ucitelj svaka castnista ja neznam ono sto treba da znaju svi
ili obrnuto sto znaju svi ja netreba da znam
tako mi bolje i za mene i za svi
al hvala na komplimentu
Ma ja sam probao da nadjem al nista uvek problem sa token jer kako vidim svaki kanal razliciti token ima... tako da je mnogo jednostavnije bar tako mislim nisam neki strucnjak al ovo sa MAC i userima je laksi nacin..sad zavisi kako za koga.Ne e nikakov problem tuku malku luge znaat kako se doaga do tie listi, zatoa i site "strucnjaci" malku zboruvaat za takvi listi.
Ovde vo sustina samo se zboruva za ts listi, a koga vece site naucija kako se skeniraat se misli deka se se znae. Malo sutra.
Прегледај го приврзокот 164739