Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bremenost?mozno li e menstruacija da kasne 1 2 meseci
i ako e mozno sto poledici moze da bide toa sto kasne tolku dolgo vreme
ne, ne e bremenostBremenost?
ne, ne e bremenostBremenost?
Pa mozno e, zatoa se ide na ginekolog, ne se ceka. Eho i testovi da se napravat, ne se toa problemi vidlivi so oko.ne, ne e bremenost
zaboraviv da napisam deka nema vrska so bremenost, iako povekjeto na toa ke mislat
dali e mozno nekoi drugi problemi poremetuvanja
...највероватно мислиш еден или два месеци ?mozno li e menstruacija da kasne 1 2 meseci
i ako e mozno sto poledici moze da bide toa sto kasne tolku dolgo vreme
...има многу причини на појава на ,,бело прање,, или кандида, да се фокусираме на делот на хигиената да биде секојдневна обавезна пред спиење, но не со средства за миење што не се специјализирани за интимата, поради уништување на вагиналната флора засилувајќи ја уште повеќе, туку со на пример интимна пена што ќе ја запази pH на вагината...Луѓе, има ли чаре за ова т.н. ,,бело прање'', не можам веќе, мн ме нервира.
Пред две години примав некоја терапија и вагиналети исто користев, се потсмири. Лани пак јово на ново.
Совети?
...има многу причини на појава на ,,бело прање,, или кандида, да се фокусираме на делот на хигиената да биде секојдневна обавезна пред спиење, но не со средства за миење што не се специјализирани за интимата, поради уништување на вагиналната флора засилувајќи ја уште повеќе, туку со на пример интимна пена што ќе ја запази pH на вагината...
![]()
Луѓе, има ли чаре за ова т.н. ,,бело прање'', не можам веќе, мн ме нервира.
Пред две години примав некоја терапија и вагиналети исто користев, се потсмири. Лани пак јово на ново.
Совети?