- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Плати ми терапија и ако се излечам ти ветувам дека ќе ти ја земам мајка ти или сестра ти за жена. Бидува?Jaс не знам што се објаснувате со хомосексуалците, они се родени со „техничка маана“ која само со хормонска терапија можат да се излечат... Како може gay да тврди дека не било створено (воедно и природно) маж со жена да општи.. Па ебеш му мајката, сигурно куров нема у нечиј газ да го пикам
ти си сиромашен педер?Плати ми терапија и ако се излечам ти ветувам дека ќе ти ја земам мајка ти или сестра ти за жена. Бидува?
Од УЈП да не си? Не ти одговарам.ти си сиромашен педер?
не е срамота да си сиромашен, нарочно во овие тешки времиња, важно е да си поштен.Од УЈП да не си? Не ти одговарам.![]()
Ако сакаш да ме запознаеш има пораки, фино, лепо пиши бројче ќе размениме и дојди во Скопје в' Чаршија на кафе или кога има викенд јас да дојдам Битола. Не сум овде да се перчам колку сум материјално обезбеден или необезбеден.не е срамота да си сиромашен, нарочно во овие тешки времиња, важно е да си поштен.
А дали си поштен педер??
пошто бараш финансиска помош за своето лекување зато помислив да не си социјален педер.Ако сакаш да ме запознаеш има пораки, фино, лепо пиши бројче ќе размениме и дојди во Скопје в' Чаршија на кафе или кога има викенд јас да дојдам Битола. Не сум овде да се перчам колку сум материјално обезбеден или необезбеден.![]()
Па види како вика наш Народ секој денар е добредојден. Јас лично за таква терапија не би си платил дека не можам да си дозволам да си фрлам пари за глупости и неефективни работи.пошто бараш финансиска помош за своето лекување зато помислив да не си социјален педер.
домаќин педерПа види како вика наш Народ секој денар е добредојден. Јас лично за таква терапија не би си платил дека не можам да си дозволам да си фрлам пари за глупости и неефективни работи.
@Let 3 многу пишуваш на тема хомосексуалност, сомнителен стануваш.домаќин педер
Ај не збори глупости. Кој го толерира ова? Темата е хомосексуалност! И што толку си го надркал овде, ај ако ти се ебе или сакаш да го примиш дај му број, ако не, фајронт.пошто бараш финансиска помош за своето лекување зато помислив да не си социјален педер.
Овој збеснат муабет ти е од неквалитетен и нередовен секс.Ај не збори глупости. Кој го толерира ова? Темата е хомосексуалност! И што толку си го надркал овде, ај ако ти се ебе или сакаш да го примиш дај му број, ако не, фајронт.
даа@Let 3 многу пишуваш на тема хомосексуалност, сомнителен стануваш.
ахахахаа, јас се ебам скоро секојдневно, тебе ти фали нешто во креветот, затоа по оваа тема толку скакаш.Овој збеснат муабет ти е од неквалитетен и нередовен секс.
Целиот си под стрес.[DOUBLEPOST=1486723188][/DOUBLEPOST]
даа
то е стара добра педерска формула, сите кои подржаваат педери - се педери, сите кои критикуваат педери се притаени педери
реков нередовен и НЕКВАЛИТЕТЕНахахахаа, јас се ебам скоро секојдневно, тебе ти фали нешто во креветот, затоа по оваа тема толку скакаш.
Па да, тие што критикуваат гејој се притаени гејој самите.