Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Каде сака тој му е дозволено. Обожавам во уста, при анален секс внатре, врз вагината.
Само не сакам внатре во вагината, иако и тоа ми се има случено ненадејно. Сеуште не сакам да станам мама.
Gorite od zelba u vagina vnatre da vi svrsat ama pusta rabota majka da ne stanes na mladi godini :D

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Без разлика на желбите и причините, сепак најголемиот процент ( да не речам 100% ) од машката пополација би им бил благодарен на госпоѓиците и госпоѓите ако не сакаат, да си кажат на време пред да биде поставено прашањето КАДЕ?!? :)

Член од
8 април 2012
Мислења
165
Поени од реакции
84
Без разлика на желбите и причините, сепак најголемиот процент ( да не речам 100% ) од машката пополација би им бил благодарен на госпоѓиците и госпоѓите ако не сакаат, да си кажат на време пред да биде поставено прашањето КАДЕ?!? :)
Pametno

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
желби има многу, ама не можам после да ја оставам сама да се чисти, а чистењето го заебува претходното задоволство ...

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Еден од најинтересните моменти во сексот.

Прашања за мажите:
Каде најчесто ејакулирате?
Каде ви е најубаво да ејакулирате?

За жените:
Дали ејакулирате?
Каде ви е најубаво и каде најчесто ејакулира парнерот на вас?

И нормално, дали го одобрувате ова. Пишете ги причините.
како не одобрувам, одобрувам:

ејакулирам најчесто во лице, брада, на очила,
врз гради,
врз дупе,
у чмар длабоко

гутам радо
а може и во газе

Член од
8 април 2012
Мислења
165
Поени од реакции
84
Интересна тема па да пишам и јас нешто.Најмногу сакам да свршувам на Гз и на цицки јак филинг но може и на стомак во уста поретко а таму доле само во строго определен период.Да нема последици(n)(n)(n)(n)

Член од
27 февруари 2017
Мислења
1.141
Поени од реакции
885
Според мене јас стално свршвам или во уста или на цицки и газ..:pusigo: ама јебига треба да пробам и в коса даму ја напрам ко со гел праена :drk::brlav:

Kajgana Shop

На врв Bottom