Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Koliko je meni poznato jedino sa drema da prebacis sliku preko programa na komp .Ako sam te shvatio
ti pitas dal ima neki program koji direknu moze c liniju pokrenuti na kompu ili laptopu.Meni nije poznati takav program iako bi to bilo fenumenalno.

Член од
7 јуни 2016
Мислења
163
Поени од реакции
517
Член од
15 октомври 2015
Мислења
186
Поени од реакции
105
Koliko je meni poznato jedino sa drema da prebacis sliku preko programa na komp .Ako sam te shvatio
ti pitas dal ima neki program koji direknu moze c liniju pokrenuti na kompu ili laptopu.Meni nije poznati takav program iako bi to bilo fenumenalno.
nema drugog nacina vec preko nekog resivera koji podrzava cccam protokol jer neznam kako dobiti digitalni sat signal ako ne koristis tanjir i resiver

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Ja mislim da ona pita, kako se c linija uopste koristi, zato i kazem, putem CCcam plugina, kao sto su Hadu i Flycccam !

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651