Sungerot Bob
Живеј го животот
Да не те лажам, но мислам дека имам видено таква во Џамбо и тоа жолта боја бешеВаква гума за вежбање на дланка.
Прегледај го приврзокот 164258

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не те лажам, но мислам дека имам видено таква во Џамбо и тоа жолта боја бешеВаква гума за вежбање на дланка.
Прегледај го приврзокот 164258
https://fortumo.com/Прашав и во кладилница, али ајде и тука.
Доколку е некој упатен, како оди процедурата со ваквите броеви, барам по интернет не можам да најдам информација. Кој оператор дава кај нас вакви понуди и кои се условите?
Од другиве држави како се земаат броевите и како се префрлаат парите од тамошните оператори, треба да регистрирам фирма за ваква дејност и дали е воопшто дозволено?
Побарај HAIX, повеќе модели им се чизми, но сигурно имаат и непто пониско. Германска фирма, нема лабаво, јас имам работнилки чизми напред со челик и како за работнички, многу се удобни. Малку се мрсни на цената, но нема да ти биде криво.Некој да предложи добра ортопетска патика? Секој ден по 8 часа поминувам на работа во движење и имам исфрлено многу патики.
Од мои блиски имам препораки за едно моделче Планика...
Па сеа не знам шо да земам..
Само да не биди во стилот на Вокмакс.
Во Д спорт кај гратски што е за спортска опрема имаш супер патики и јас го имам истиот проблем затоа ти кажувам следно барај да е со двојна гума ѓонот за да биде екстремо удобна и немаш гајле значи подлогата кај влошката да е од гума никој друг материјал нема да ти биде ко што треба.Некој да предложи добра ортопетска патика? Секој ден по 8 часа поминувам на работа во движење и имам исфрлено многу патики.
Од мои блиски имам препораки за едно моделче Планика...
Па сеа не знам шо да земам..
Само да не биди во стилот на Вокмакс.
Кај можам да најдам ваква машинка за мотање цигари во Скопје?
Битпазар кај што продават тутун.
Што не ти се исплати коа силикон голем е 100 денари ?Мали тубички со силикон, ми треба ептен малку за една гумица, не ми се исплати да земам цела туба?
Во Спорт М имам видено во Рамстор ама незнам која е цената.Опрема за скијање, да има некоја специјализирана продавница во Скопје? Конкретно ме интересира за пантолони.
180 ми рекоа во продавничката, мислев дали има некои малечки како секундарното за една употреба, пред година и нешто купив голем и едвај еднаш го употребив, сега пак ми треба за таква ситница една гумица фи24мм само да ја обложам со него.Што не ти се исплати коа силикон голем е 100 денари ?
Во Спорт М имам видено во Рамстор ама незнам која е цената.
Каде може да најдам канцелариски стол?
Ми препорачаа дека на Пластичарската улица има доста голем избор, дали некој има исксутво со купување на канцелариски стол од таму?