Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci, npr. Pink kanali (sa jednog servera) ako sa nastavkom 1:0:1 ***** ne idu,
sa 1:0:x ***** idu, i sl. ! ;):)[DOUBLEPOST=1486292100][/DOUBLEPOST]I, one price o vlasniku drima
(kao kada gleda - ti ne mozes, ili ako te primeti - iskljuci te) ne piju vodu,
ili ja to "upadnem" ko zna gde !? :D[DOUBLEPOST=1486292328][/DOUBLEPOST]I, ovo da napomenem !
Te "univerzalne" servere, jednim skenerom pronadjes, a drugim ne ! ;):):D[DOUBLEPOST=1486292965][/DOUBLEPOST]
Edna c linija moze eden da ja koristi, a ako gazdata koristi ovakva zastita { } { } dns host ili ip ic ne se raduvajte na taa c linija.

Moze da se najde nesto tuka
Код:
http://www.freecline.com/index
Ne znam da li su ikada dva clana, probala u isto vreme, npr. jednu dsukijevu c liniju, bas da vide da li ce obojici da radi !? ;):):D
Jer vecina, koje je postavio,(znaci da su javne, i da ih neko verovatno koristi) i dan-danas rade ! ;)

Последно уредено:
Moguke, ama ne e do nastavakot tuku do kodiranjeto a ako e iptv togas e do konverterot
Ne znam da li sam ranije napomenuo, (mozda neko ne zna) da "nastavci" za drimstrim,
od jednog kanala nisu svi isti,
tako da ih ne mozete pustati sa istog servera !
Sto znaci, da sa drugog servera i sa drugim nastavkom mozete ! ;):)
I, obicno ih je najbolje gledati sa servera koji nije iz maticne drzave ! :D

Isto kao sto im godinama govorim, da ponovo aktiviraju one zapustene satelitske antene i risivere,
i da sa dobrom c linijom (koju nije tesko naci) gledaju sta hoce ! ;):):D

Skoro sve drzi vodu samo c linija ne
Znaci, npr. Pink kanali (sa jednog servera) ako sa nastavkom 1:0:1 ***** ne idu,
sa 1:0:x ***** idu, i sl. ! ;):)[DOUBLEPOST=1486292100][/DOUBLEPOST]I, one price o vlasniku drima
(kao kada gleda - ti ne mozes, ili ako te primeti - iskljuci te) ne piju vodu,
ili ja to "upadnem" ko zna gde !? :D[DOUBLEPOST=1486292328][/DOUBLEPOST]I, ovo da napomenem !
Te "univerzalne" servere, jednim skenerom pronadjes, a drugim ne ! ;):):D[DOUBLEPOST=1486292965][/DOUBLEPOST]
Ne znam da li su ikada dva clana, probala u isto vreme, npr. jednu dsukijevu c liniju, bas da vide da li ce obojici da radi !? ;):):D
Jer vecina, koje je postavio,(znaci da su javne, i da ih neko verovatno koristi) i dan-danas rade ! ;)

Drago mi je da bar neko primeti, da i od mene ima neke koristi, mada godinama nesto slicno objasnjavam ! ;):):D
Drago mi je da bar neko primeti, da i od mene ima neke koristi, mada godinama nesto slicno objasnjavam ! ;):):D

Da Burmanne ima dosta koristi u tvojim postovima ,samo jos malo jednostavnija objasnjenja tj. ne zna svako izmedju redova citati ,onda bi svi clanovi foruma videli da ima koristi od tebe Herr.Burmann pozdrav

Abe Samounistuvanje neli e bolji film
Поздрав до Бурман и нормално до сите членови исто и до бобанку хаха гледајте го Стршлен најдобар филм
[DOUBLEPOST=1486295220][/DOUBLEPOST]Eurosport na hotbird koristi 6 kodiranja za svako kodiranje poseban nastavak ali radi samo na viaces nastavak
Ne znam do cega je, ali sa jednim nastavkom radi, a sa drugim ne - i obrnuto ! :)

Abe Samounistuvanje neli e bolji film [DOUBLEPOST=1486295220][/DOUBLEPOST]Eurosport na hotbird koristi 6 kodiranja za svako kodiranje poseban nastavak ali radi samo na viaces nastavak
Da,da, razumem, nisam ja neki strucnjak (za razliku od tebe) tebi kodiranje - meni nastavak ! :D
BTW - mogao bi mi poslati taj nastavak ! :P[DOUBLEPOST=1486295810][/DOUBLEPOST]
Da Burmanne ima dosta koristi u tvojim postovima ,samo jos malo jednostavnija objasnjenja tj. ne zna svako izmedju redova citati ,onda bi svi clanovi foruma videli da ima koristi od tebe Herr.Burmann pozdrav
Evo npr. http://hauser.dyn.ch
(ovo sam pozajmio sa drugog foruma - a, objasnjavao sam to i ranije)
od ovog url-a, ako lista ne radi,treba pronaci ip i
preskenirati opseg, i mozda se nesto ulovi ! ;)

Pozdrav do site, ke zamolam za dobar stream na fox kanal americka verzija. Go imam i jas vo dve listi no cesto pati ne rabotat pa ne sum siguren dali vecer za SB ke rabotat.
Fala

[quote="Burmann,
Jer vecina, koje je postavio,(znaci da su javne, i da ih neko verovatno koristi) i dan-danas rade ! ;)[/quote]
To se lako isproba, nek da na PM dvojici jednu c liniju pa će se znati dali se može ili ne može.

[quote="Burmann,
To se lako isproba, nek da na PM dvojici jednu c liniju pa će se znati dali se može ili ne može.[/quote]
Pa, u petak je objavio par komada ! ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom