T
tissot75
Гостин
Intervenisem u ime svih dobrih ljudi na kajgani, sto se mene tice sad objavi sve sto imas da se rjesimo i tebevidi se da je covjek vani tj u kanadi ima i svog advokata koji odma intervenise

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Intervenisem u ime svih dobrih ljudi na kajgani, sto se mene tice sad objavi sve sto imas da se rjesimo i tebevidi se da je covjek vani tj u kanadi ima i svog advokata koji odma intervenise
Овој форум е за секој член кој дава свој доприносова српски форум е или што
Stvarno neki ljudi zalutaju ponekadОвој форум е за секој член кој дава свој допринос
форумот да ја зголеми својата репутација.
![]()
Malo se skockaj vise opametite se visevidi se da je covjek vani tj u kanadi ima i svog advokata koji odma intervenise
Znači samo VINGD da koristimo ako imamo. Dobro što ih se malo nakupilo vremenom.[DOUBLEPOST=1486232032][/DOUBLEPOST]Ako koji clan koristi ISKON internet pazite sta radite ili ako ga gledate na crno jako dobro pazite Iskon prijavljuje i policija izlazi van.Izgleda polako prije zakona odzvonilo u Hr.Dobronamjerni savjet po dojavi od prijatelja
![]()
Zajebavaš?[DOUBLEPOST=1486232032][/DOUBLEPOST]Ako koji clan koristi ISKON internet pazite sta radite ili ako ga gledate na crno jako dobro pazite Iskon prijavljuje i policija izlazi van.Izgleda polako prije zakona odzvonilo u Hr.Dobronamjerni savjet po dojavi od prijatelja
![]()
Ne zajebavam sta bi pa neznam dali znate kako je onaj is Splita zavrsio sa CS.Ma prolupali kod nas covjek pustao za novu godinu doma glazbu i dobio 5000 kn kaznu autorsko pravo svastaZajebavaš?
To vrijedi samo za IPTV ili za CS ili oboje.
Kd ti zatreba ja ih imam oko 140 vec puta 3 skoro 50 dana foraZnači samo VINGD da koristimo ako imamo. Dobro što ih se malo nakupilo vremenom.
Za CS razumijem pogotovo ako je prodavao, što se tiče muzike, ja rasturam svaki dan skoro pa nikom ništa i nisam dobio nikakvu kaznu, to ako je on puštao muziku za više ljudi to je druga priča, ali za osobne potrebe samo deri, al naravno nikad ne reci nikad.Ne zajebavam sta bi pa neznam dali znate kako je onaj is Splita zavrsio sa CS.Ma prolupali kod nas covjek pustao za novu godinu doma glazbu i dobio 5000 kn kaznu autorsko pravo svasta
![]()
Ovaj traktor valjda mene ide ne momak,nista se ti ne brini.Ide traktor za Sloveniju prosao natjecaj mjera 4.1 EU steta 300000 kn da propadne pa ce sad doci drugi cu ti slikam lijep je ko ja.nemam ja nista za gledati zato trazim da objavi neku domacu da pogledam bar prognozu vremena jer sa domacih kanala bila to nova hr ili rts1 mogu raumeti kakvo ce vreme biti i moram li pustiti vodu iz traktora a za antifriz se nema
a gdje ti je ta slovenija daj malo vise detalja o traktoru a i oslovenijiOvaj traktor valjda mene ide ne momak,nista se ti ne brini.Ide traktor za Sloveniju prosao natjecaj mjera 4.1 EU steta 300000 kn da propadne pa ce sad doci drugi cu ti slikam lijep je ko ja..Aj ti slikaj svojega da vidimo sta si privredio nema veze aku mu voda u kileru
Republika Slovenija je podalpska, a manjim dijelom i sredozemna i panonska država na jugu Srednje Europe, koja na zapadu graniči s Italijom, na sjeveru s Austrijom, na sjeveroistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.(malo morgena gdje ti je ta slovenija daj malo vise detalja o traktoru a i osloveniji
bez komentaraRepublika Slovenija je podalpska, a manjim dijelom i sredozemna i panonska država na jugu Srednje Europe, koja na zapadu graniči s Italijom, na sjeveru s Austrijom, na sjeveroistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.(malo morgenako im mi dozvolimo hehehh)
Slovenija je članica Ujedinjenih naroda, a od 1. svibnja 2004. i Europske Unije i saveza NATO.
Evo jesi zadovoljan![]()