Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ме интересира колку можам да го продадам P9 Lite со 2 години гаранција земен од телеком пред месец дена

и колку иде LG G5 Половен... i P9 половен исто така...
Koja ti e "početnata" cena;)

ме интересира колку можам да го продадам P9 Lite со 2 години гаранција земен од телеком пред месец дена

и колку иде LG G5 Половен... i P9 половен исто така...
Брза продажба 150 евра

Sent from my A1-840 using Tapatalk

нема почетна и средна другар... телефонот го давам 12 000 што мислам дека е стварно реално и не е скапо за тоа што нудат на пазарот....
бројката е поголема од таа која јас планирам да ја издвојам за телефон. сепак фала на искреноста.
Се двоумам имам за земање (потенцијално) на 5 телефони од Мобимак(толку имам претплати на мое име), но на полната цена најмногу можам да ќарам 3-4000 денари. Ј3(2016) можам да го земам за 8990, и плус имам околу 8-9000 поени(2000 денари), па телефонот би дошол на 7000 равно или 115 евра. тука некаде плус малку изнад завршуваат моите граници

пс .ако го даваш за 150 како што ти предлагаат-пиши, а ако е и евро плус тоа не ме рачунај

бројката е поголема од таа која јас планирам да ја издвојам за телефон. сепак фала на искреноста.
Се двоумам имам за земање (потенцијално) на 5 телефони од Мобимак(толку имам претплати на мое име), но на полната цена најмногу можам да ќарам 3-4000 денари. Ј3(2016) можам да го земам за 8990, и плус имам околу 8-9000 поени(2000 денари), па телефонот би дошол на 7000 равно или 115 евра. тука некаде плус малку изнад завршуваат моите граници

пс .ако го даваш за 150 како што ти предлагаат-пиши, а ако е и евро плус тоа не ме рачунај
не ми се исплати друже искрено и криво ке ми биде да го дадам толку.. телефонот у телеком е 19 000... цената што ја нудиш ти е третина од вкупната цена... - биди ми жив и здрав :)

Здраво,

Имам изгубено ајфон 5Ц пред некоја година некаде во скопје. ми го покажува офлајн. Дали можам некак да го најдам преку серијал намбер или имеи?

Momentalno treba da si bukvalno glup ako kaj nas kupuvas bilo sto drugo osven xiaomi (redmi 3s,4,4a) ili da si naracas nesto drugo od odlicnite eftinki kinezi od gearbest. Ovie xiaomite so 4000mah nemaat ama bas nikakva konkurencija. Za 150e gazat sve drugo so e najmalce duplo poskapo.
Jas si naracav ZTE nubia z7 max za 82e postarina gratis ke vidam uste kolku tuka ke me fati.
Za 100e nema nikakva konkurencija.
http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_max-6491.php

Pred nekolku god prognozirav deka starive macki brzo ke gi snema, pa aj da vidime. Eve huawei gazat so polna parea iako se relativno skapicki, xiaomi polecka vleguva, se nadevam i meizu vo brzo vreme.

Последно уредено:
Имa ли шaнси некaде дa нaјдaм НOВ Ајфoн 5S, и кoлку му е мoментaлнaтa ценa?
Сaкaм дa си купaм Ајфoн, a не сaкaм дa фрлaм мнoгу пaри зa тел, a и не сaкaм прегoлем телефoн.
Во iStyle го имаш сега промитивно за 17.999. Добра понуда е.

Momentalno treba da si bukvalno glup ako kaj nas kupuvas bilo sto drugo osven xiaomi (redmi 3s,4,4a) ili da si naracas nesto drugo od odlicnite eftinki kinezi od gearbest. Ovie xiaomite so 4000mah nemaat ama bas nikakva konkurencija. Za 150e gazat sve drugo so e najmalce duplo poskapo.
Jas si naracav ZTE nubia z7 max za 82e postarina gratis ke vidam uste kolku tuka ke me fati.
Za 100e nema nikakva konkurencija.
http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7_max-6491.php

Pred nekolku god prognozirav deka starive macki brzo ke gi snema, pa aj da vidime. Eve huawei gazat so polna parea iako se relativno skapicki, xiaomi polecka vleguva, se nadevam i meizu vo brzo vreme.
Како го ``фати`` за толку пари? Алиекспрес или...[DOUBLEPOST=1174415993][/DOUBLEPOST]Ај помош за една дилема што треба за брзо да ја разрешам:

Xiaomi 4a или
Samsung J3(2016) од Мобимак со само 8 гига меморија

Во комбинација со поени, и нов договор, двата телефони ми доаѓаат исто во цената.

Пошто еден член од моето семејство остана без телефон, треба побрзо да се одлучам

Здраво,

Имам изгубено ајфон 5Ц пред некоја година некаде во скопје. ми го покажува офлајн. Дали можам некак да го најдам преку серијал намбер или имеи?

5s e стар, купи си 5SE ако сакаш iPhone а да е мал.

пред некој ден пишав километарски пост на темава ама неможеше да се испрати мислењето.... ај да не го поишувам цел ке пробам истиот пократко да го напишам...

треба да земам телфон и тоа што поскоро (моментално сум со сони ериксон W810i Од пред 10 години)
ама во мисла сум меѓу 2 телефона... буџетот ми е 400 евра односно 24 000 денара. е сега.... користев 2 години ЛГ Г3 и сум презадоволен од телефонот од аспект на физички карактеристики (што све издржа телефонов.....) а богами и на софтверски карактеристики ко за мобилна технологија пред 2 години. телефонот ми има паднато преку 100 пати и тоа паѓал и од високо... го имам притиснато бајаги 2 3 пати сум го изложувал и на високи температури гајле нема се помина.. на крај успеав и да го згазам за на крај да остане жив и здрав без грепка на него...

користев и хуавеј п9 лајт месец дена купен од телеком - ептен незадоволен сум од телефонов у секој аспект... харверски слабо поткован ама ајде сепак лајт верзија.... кога правам муабет со некој толку слабо се слушаше што морав да им викам на луѓево да викнат посилно за да можам да ги разберам што зборат или да се тргам на тивко место барем... - понатака - со самото оставање на маса успеваше да се гребе телефонот (страничниот дел каде што е обложен од некој си мек алуминиум)....

е сега сум у дилема па меѓу овие 2 марки на телефони....
се мислам за хуавеј п9 правата верзија која е подобра во однос на перформанси за разлика од лајт верзијата и лг г5ка кој исто така има мн добри перформанси скоро слични со п9ката...

дајте ми совет што да одберам и што е подобро меѓу овие 2 телефона.... прашав неколку локални дечки од кај мене што имаат п9ка ми рекоа дека е супер телефон и немаа некоја забелешка ама не успеав да прашам некој со г5ка ( ги нема мајку му ) да ми каже па негово мислење... значи околу изборот немора да останат овие 2 само може и некој друг да искочи само да е во граници на буџетот што го имам барем.... случајно на фб ми искочи некоја реклама и промоција од нептун за хуавеј 8 хонор мислам дека беше - скоро ист со п9ка со некои миниатурни разлики... приметив дека хонорот има 1 гига рам повеќе од п9ката и некоја послаба верзија на процесор...

секакви предлози и критики се прифатени....

POMOS

Neskajki na telefonot pretisnav na eden GIF i me odnese na sosema druga strana i mi se pojavi ovaa na google chrome?
16388231_10206338910991866_915684634419359635_n.jpg
dali e ovaa virus nekoj i dali so factory reset od telefonot se ke se izbrise vklucuvajki go i ovaa ?

POMOS

Neskajki na telefonot pretisnav na eden GIF i me odnese na sosema druga strana i mi se pojavi ovaa na google chrome?
16388231_10206338910991866_915684634419359635_n.jpg
dali e ovaa virus nekoj i dali so factory reset od telefonot se ke se izbrise vklucuvajki go i ovaa ?

Какви вируси, само глупи реклами се. Продолжи да си да го користиш, не ти треба ресет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom