Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na moe ime e ama brat mi mi praka pari na nea[DOUBLEPOST=1485780867][/DOUBLEPOST]Kartickata vo germanija glasi na tvoe ime ili na nekoj tvoj poznanik od germanija?
Me interesira i mene za paypal. Kolku znam vo MK moze da se otvori paypal account i da se povrzuva so karticka, no ne sum siguren dali na istata bi dobil sredstva od stranstvo?! Kako freelancer na primer.
Ne mora da registrira firma,dovolno e nekoj notar da mu prijavi mesto na ziveenje i otvori smetka vo bugarska banka na koja treba da ima deponirano najmalku 600-700 evra.неможеш да добиеш, можеш само да купуваш, а примање и пракање на пари не бива.
али ако ти треба за бизнис ке идеш у бугарија ке рег. фирма, ке плакаш некој ситни пари годишно на адвокат кој што ке ти ја рег. и одржава фирмата и со самата фирма кога ке добиеш банковна сметка ке му речеш на адвокатот да ти отвори пејпал. ова ти е најчисто и најлегално решение, се друго се само крпеници колку да се снајдеш.
така де, не се секавам јас убаво, одамна беше, башка и партнерот што ми е у фирма он ги брка тие работи, битно се завршува работа, консултирај се со адвокат или нотар бугарски и немаш мака.
Na moe ime e ama brat mi mi praka pari na nea[DOUBLEPOST=1485780867][/DOUBLEPOST]
Ne mora da registrira firma,dovolno e nekoj notar da mu prijavi mesto na ziveenje i otvori smetka vo bugarska banka na koja treba da ima deponirano najmalku 600-700 evra.
Ovaa procedura bese za bugarska lk ili pasos
Треба да си бугарски државјанин или можи како македонец да отвориш фирма?
Големи се трошоците?
Имате проблеми со инспекции како кај нас?