КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Не го продавам, му го пребацувам на чале.Kolku go davaš j5-kata?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го продавам, му го пребацувам на чале.Kolku go davaš j5-kata?![]()
Со Шаоми нема да погрешиш. Јас еве веќе втор Шаоми телефон купувам и сум презадоволен од тоа што го добивам за парите. Немај грижи ниту за квалитетот на истиот, а посебно не ако го земеш од хајстор во однос на техничката поддршка. И изработката е со висок квалитет, многу подобра од пластиките на Самсунг од тој ценовен ранг. У секој случај, истражи малку низ нет, форуми, рецензии, нема да прочиташ лош збор за Шаоми, севкупно гледано.
Имаше се продадоа, а фатија таму празници сега и малце лабаво. Таман да се затвори годинатаZa soprugata...f.b. najčesto.
No predvreme se izraduvav na cenata...go nemaat na lager se do drefinata na Februar.
Neznam kako možat da go reklamiraat kako top ponuda, a da go nemaat na lager podolgo vreme.
Vo sekoj slučaj bi sakal da čujam i pozitivni i negativni konentari. Za ovoj brend skabo sum informiran
Добар е Редми Про, и машина и дизајн нема да згрешишRedmi Pro 3/64.
Планирам да го заменам за Samsung J5 2015 година кој има феноменална камера. Кои се предности и слабости на редми про, дали има опција за мултитаскинг(или како и да се викаше)? Каква е камерата(ова ми е најбитно). Батерија? Дали има некој подобар телефон од Xiaomi за тие пари. Го гледам и Note 4, тука негде се. Кој би бил подобар избор?
Можно е да го добијам онака од сетек. Е сега, свесен сум дека им ставаат некои други софтвери или не знам што. Дали е ова страшно и дали може да се среди подоцна без последици? Пошто јебел те гага телефон ако е утнат скроз.
Ако ништо не испадне ова со сет и ако зимам телефон воопшто, тоа ќе биде кај вас @the_maker . Колку би чинел, како оди плаќањето, гаранции?![]()
Мислиш на скенер за отпечатоци?Имаше се продадоа, а фатија таму празници сега и малце лабаво. Таман да се затвори годината) ќе има пак..
Нема да има дамата проблем со него, брз е а батерија има одлична. Реално како Редми 4 е, само фингерпринт му фали, ама пак затоа цената му е топ.
Sent from my MI 5
Нема проблем, ќе има за 15-20 ден сигурно.Мислиш на скенер за отпечатоци?
И да имам јас таков не би го користел. Мене ми е битно јас да го имам телефонот, а не да му прави белја на другиот
Ако слушниш дека им стигнала пратка со овие телефони...пиши ПП
Jas go imam PROto i sum prezadovolen. Kamerata zadna e normalna (niti vrv niti slaba) dodeka prednata e vrv. Baterijata e isto taka ludnica. E sega toa multitasking neznam dali ima ne sum isprobal toa (mislam deka nema). Otklucuvanjeto na prst e nenormalno brzo. Samiot telefon e extra/vrv i nema da zgresis ako go zemes ama ic. Samo da znaes deka i softverot mora da ti bide originalniot a ne toj od settek za da raboti kako sto treba. Pozz se nadevam deka ti pomognav.Redmi Pro 3/64.
Планирам да го заменам за Samsung J5 2015 година кој има феноменална камера. Кои се предности и слабости на редми про, дали има опција за мултитаскинг(или како и да се викаше)? Каква е камерата(ова ми е најбитно). Батерија? Дали има некој подобар телефон од Xiaomi за тие пари. Го гледам и Note 4, тука негде се. Кој би бил подобар избор?
Можно е да го добијам онака од сетек. Е сега, свесен сум дека им ставаат некои други софтвери или не знам што. Дали е ова страшно и дали може да се среди подоцна без последици? Пошто јебел те гага телефон ако е утнат скроз.
Ако ништо не испадне ова со сет и ако зимам телефон воопшто, тоа ќе биде кај вас @the_maker . Колку би чинел, како оди плаќањето, гаранции?![]()
Ме збуни сега и јас сакам да земам таков, баш во Сетек го гледав 10.000 , ама ме збуни со софтверот, ти од каде го имаш земено?Jas go imam PROto i sum prezadovolen. Kamerata zadna e normalna (niti vrv niti slaba) dodeka prednata e vrv. Baterijata e isto taka ludnica. E sega toa multitasking neznam dali ima ne sum isprobal toa (mislam deka nema). Otklucuvanjeto na prst e nenormalno brzo. Samiot telefon e extra/vrv i nema da zgresis ako go zemes ama ic. Samo da znaes deka i softverot mora da ti bide originalniot a ne toj od settek za da raboti kako sto treba. Pozz se nadevam deka ti pomognav.
Jas go zemav od hi preku the_maker i sum prezadovolen. Softverot e globalen ama leta i evtin e za tie pari. Barem moe mislenje e toa. A toa deka sam kje si sredis softver, pa posle papala maca ako ne se razbirasМе збуни сега и јас сакам да земам таков, баш во Сетек го гледав 10.000 , ама ме збуни со софтверот, ти од каде го имаш земено?
Редми Про немаш за таа цена, некој друг модел си гледал. Инаку, има туторијали на forum.miui.mk како тој софтвер од некој кинез препродавач од кај што купуваат Сет да се смени со официјален. Или во Хај Сторе за надоместок ќе ти го средат.Ме збуни сега и јас сакам да земам таков, баш во Сетек го гледав 10.000 , ама ме збуни со софтверот, ти од каде го имаш земено?
Редми Про немаш за таа цена, некој друг модел си гледал. Инаку, има туторијали на forum.miui.mk како тој софтвер од некој кинез препродавач од кај што купуваат Сет да се смени со официјален. Или во Хај Сторе за надоместок ќе ти го средат.
Sent from my MI 5
Андроид е да, сите се на база на Андроид со модификација нивна која се вика MIUI. Тој телефон е Редми Ноте 3 Про (про затоа што е со Снепдрагон 650 а не МТК, има и таков) и не се произведува веќе 6 месеци и не се носи веќе, т.е. продава. Инаку, Redmi Pro како најнов модел е овој:
Андроид е да, сите се на база на Андроид со модификација нивна која се вика MIUI. Тој телефон е Редми Ноте 3 Про (про затоа што е со Снепдрагон 650 а не МТК, има и таков) и не се произведува веќе 6 месеци и не се носи веќе, т.е. продава. Инаку, Redmi Pro како најнов модел е овој:
http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=201
Sent from my MI 5