- Член од
- 11 ноември 2016
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 4
Od 07.11Isto i kaj mene se smeni na 22.11 deka e na zadolzitelna a na 22.12 finalna.[DOUBLEPOST=1484228172][/DOUBLEPOST]
Deneska li imas promena na statusot od koga cekas za potpis
Od 07.11Isto i kaj mene se smeni na 22.11 deka e na zadolzitelna a na 22.12 finalna.[DOUBLEPOST=1484228172][/DOUBLEPOST]
Deneska li imas promena na statusot od koga cekas za potpis
koja god si za potpis sto cekas potpis 07.11 uste malku 3 meseci odi potpisuvanjevo ili cekam nov viceprezident znae nekoj na ovaa tema ?Od 07.11
i kolku se ceka posle intervjuto do pasos?тој месец и јас сум на интервју!!!
Кaкo мoже дa си нa интервју вo јуни 2017, a истовремено дa имaш стaтус зaдoлжителнa?? Се мaјтaпиш тукa сo нaс?Na intervju sum vo Juni 2017 i za kolku vreme ke go dobijam pasosot? 70**/2016 broj status: Приета молба с входјашт
Образувана преписка N:70**/2016/**.09.2016 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Очигледно се работи за две лица.Кaкo мoже дa си нa интервју вo јуни 2017, a истовремено дa имaш стaтус зaдoлжителнa?? Се мaјтaпиш тукa сo нaс?
Pa logichno e da se zboruva za tie od 2013 i 2014 chekame vekje 3 god a vie ne ste nni cela godina i nemate trpenie ....eve neznam shto da recham bogami....Ајде кажете до кај сте со бројчиња од 2016 какви статуси имате цело време се зборува за тие што се на дополнителна проверка од 2013/2014
slusam deka ke go skratele vremeto od intervju do ukaz na 5- 6 meseci.Утре нoвиoт претседател и пoтпреседaтел пoлaгaaт заклетва вo парламентот и oфицијaлнo јa превземaaт должноста. Е пa сo среќа некa ни е.
Ајде со среќа [DOUBLEPOST=1484775109][/DOUBLEPOST]Дечки, здраво. Утре одам за Софија за подигање Указ. До сега сам истуркав, сега се договорив со познаник за 250 еур (со превоз со се) да ми среди до зимање. Не е дека имам вишок пари, најмногу ми е тоа што адресата ќе ми биде во Благоевград, некако не сакам на таа службената на ул Леге да се пишам. Инаку, пресметав, сам да си трчкам ќе ми излезе околу 180 еур, со патни трошоци, со превод и легализација на извод, севкупно (а во Благоевград не треба извод). Знам некој ќе каже сам си истуркал дотука, сега џабе фрлаш пари. Ама ете, чисто сакав да споделам.
е и јас, јас 1 год и две недели поминати од интервјуто, исто 4 месеци на финална, што стана работава, немој да не заглават, како тие од 2013Очигледно се работи за две лица.
Уште 4 дена и полни 4 месеци на финална т.е една година од интервју.26.01.2016 интервју до 23.09.2016 на задолжителна и се до денес на финална. Бр:5 xx/2016
kako da gi proveram ovie brojcinja od 2013 god seПрегледај го приврзокот 163718
па како што овде гледам година и некој месец!!!![DOUBLEPOST=1484776408][/DOUBLEPOST]i kolku se ceka posle intervjuto do pasos?
пак ефтино проагаш,јас сум договорен(ако успеам) 350е..со се во пакет...Дечки, здраво. Утре одам за Софија за подигање Указ. До сега сам истуркав, сега се договорив со познаник за 250 еур (со превоз со се) да ми среди до зимање. Не е дека имам вишок пари, најмногу ми е тоа што адресата ќе ми биде во Благоевград, некако не сакам на таа службената на ул Леге да се пишам. Инаку, пресметав, сам да си трчкам ќе ми излезе околу 180 еур, со патни трошоци, со превод и легализација на извод, севкупно (а во Благоевград не треба извод). Знам некој ќе каже сам си истуркал дотука, сега џабе фрлаш пари. Ама ете, чисто сакав да споделам.