Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Od Juni mesec po tret pat me vrakaat na dopolnitelna proverka, i denes na stranata na pravosudie stoi istiot status. Ima nekoj drug nacin za da se proveri dali gi imaat razgledano dokumentite ?

Не знам, да се јавиш директно таму можеби. А можи и да не ги разгледуваат редоследно бројчињата сепак...

Богослужбата за помен на Мара Бунева ќе се одржи во црквата Св. Димитрија – Скопје, со почеток во 12:00 часот.
Ги покануваме сите почитувачи на Мара Бунева да се приклучат и заедно да и одадеме почит.[DOUBLEPOST=1484170076][/DOUBLEPOST]http://www.maktel.mk/News.aspx?id=81251[DOUBLEPOST=1484170157][/DOUBLEPOST]Screenshot_2017-01-11-22-26-17.png

Со каква возачка дозвола се вози автомобил на бг табли со бугарска мора или можи со мк?Ако е со бг што се случува со мк возачката дали таа се поништува и ако останам само со бг возачка како ќе возам кола со мк табли?

Со каква возачка дозвола се вози автомобил на бг табли со бугарска мора или можи со мк?Ако е со бг што се случува со мк возачката дали таа се поништува и ако останам само со бг возачка како ќе возам кола со мк табли?

kola na bg tabli se vozi so makedonska vozacka no mora da poseduvate bg dokumenti i obratno.
taka jas znam , mozebi sum greska

Mozes so bilo kakva dozvola da vozis na bg tablicki, vazno da e dozvola, najvazno e da imas bg drzavjanstvo za da imas bg tablicki

Здраво на сите.
Бројчето ми се смени од дополнителна проверка, на финална проверка без да однесам никакви дополнителни документи воопшто. Висеше на дополнителна веќе година и нешто. Дали на некој му се случило ова, и дали сигурно ќе ме одбијаат сега пошто не сум однесол ништо или имам некакви шанси:-)?

Здраво на сите.
Бројчето ми се смени од дополнителна проверка, на финална проверка без да однесам никакви дополнителни документи воопшто. Висеше на дополнителна веќе година и нешто. Дали на некој му се случило ова, и дали сигурно ќе ме одбијаат сега пошто не сум однесол ништо или имам некакви шанси:)?
Koj broj i godina si?

Дали некој може да ме поврзи со човек (Бугарин од Софија) со кого би можел да склучам договор за наем?

Бев на интервју во бугарска амбасада во Битола пред околу два месеци и ми рекоа по два месеци да се јавам за бројче.
Сега треба да појдам пак в амбасада и да си го побарам или по телефон треба тоа да го направам, ако е по тел некој да ми кази бројче и што точно треба да прашам.
Фала

Здраво на сите.
Бројчето ми се смени од дополнителна проверка, на финална проверка без да однесам никакви дополнителни документи воопшто. Висеше на дополнителна веќе година и нешто. Дали на некој му се случило ова, и дали сигурно ќе ме одбијаат сега пошто не сум однесол ништо или имам некакви шанси:)?
Isto i kaj mene se smeni na 22.11 deka e na zadolzitelna a na 22.12 finalna.[DOUBLEPOST=1484228172][/DOUBLEPOST]
Potpisan ukaz 119**/2013 so sreka na site!!!
Deneska li imas promena na statusot od koga cekas za potpis

Isto i kaj mene se smeni na 22.11 deka e na zadolzitelna a na 22.12 finalna.[DOUBLEPOST=1484228172][/DOUBLEPOST]
Deneska li imas promena na statusot od koga cekas za potpis
ама однесе некакви дополнителни документи или само од себе се смени?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom