- Член од
- 28 февруари 2009
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 138
AvastАј ако може најдобриот Анти-Вирус?:smir:
AvastАј ако може најдобриот Анти-Вирус?:smir:
nero wave editor:helou:ај ако знае некој некоја програма за сечење мп3 ки. позз
Sound Forge 9:helou:ај ако знае некој некоја програма за сечење мп3 ки. позз
Софтвер со кој ке можам да паузирам директен download трансфер, и да продолжам друг ден? Ама бесплатен...
ne mislev na font, tuku na poddrska se izvinuvamMolam nekoj da mi kazi zosto Windows Media Player ne go prepoznava fontot na pesnite cii iminja se napisani so makedonski font, probav da gi smenam iminjata so laticen font ama pak vo windows media player gi kazva nesto bezveza. mi treba nekoja programa ili???
добар е фала...има јак Transfer usage - Heavy mode, можда фајрфоксов тогаш е трактор, ама брзината лета...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=34266ne mislev na font, tuku na poddrska se izvinuvam
Aj ve molam ako nekoj znaj neka mi pomogni
Fala
Не прашував како се мести македонска поддршка,туку нешто друго
тука пишуваш латиница како што гледам и бараш фонтови Т.е некоја програмаMolam nekoj da mi kazi zosto Windows Media Player ne go prepoznava fontot na pesnite cii iminja se napisani so makedonski font, probav da gi smenam iminjata so laticen font ama pak vo windows media player gi kazva nesto bezveza. mi treba nekoja programa ili???
Исто и тука,само ама тука бараш македонска подршкаne mislev na font, tuku na poddrska se izvinuvam
Aj ve molam ako nekoj znaj neka mi pomogni
Fala
Тука веке имаш македонска подршка направено... , И дај одлучи се што бараш еднаш викаш фонтови, еднаш македонска подршка после викаш не си прашала тоа дај одлучи се што сакаш :smir:Не прашував како се мести македонска поддршка,туку нешто друго
мислам дека знам што е проблемот и решениетоНе прашував како се мести македонска поддршка,туку нешто друго