Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pitanje je sta pojedinci rade sa listama koje dobiju, ja sam dobio listu od international i radi i zadovoljan sam.
Hvala international jos jednom.
Oni koji gledaju i ne skeniraju njima traje koji ju pehaju stane primjer je bio neki dan sto meni jedan napravi.
Evo ti primjer Gale sto banovan neki dan ja sam mu dao tri liste u trecem mjeseci prosle godine i jos rade
i nakon sto se dogodilo ovdje, a mene to pogodilo njegove liste sam podijelio juce tu na kajgani tri clana su dobila jer doslo mi da ih objavim javno razocarao me kao covjek;)[DOUBLEPOST=1484076164][/DOUBLEPOST]
dsuki1966,gdje mi je lista,čekam od prošle godine...?LP
okolnosti su se izmjenile od onda u krivom drustvu se kreces:D
pa i neki dan si me molio onu sto postavio izazov javno ja mislio ti ju imas a ono nemas

evo,daj meni listu,ja ti dam zauzvrat druguiako tebi ne treba,koja radi mjesecima....ili da to damo netkome drugom,kome je potrebna....?

Pitanje je sta pojedinci rade sa listama koje dobiju, ja sam dobio listu od international i radi i zadovoljan sam.
Hvala international jos jednom.
hvala drug imam pun box ljudi koji se samo jave i kazu ,samo da pozdravim lista radi super i onima kojim neradi pokusavam izaci u susret ,to cu idalje raditi za moje zadovoljstvo a u inat ljubomornim

Jel ima netko da mi pošalje koji dječji kanal i pink lol i haha? Hvala unaprijed

Ovako
Ko god ima volju i zelju moze slobodno da skenira nije istina da se ne moze skenirat kako god neko drugi skenirao bilo koju listu tako mozete i vi tj. Ja sam skenirao a VI ne mozete jer ce lista biti Down nije istina slobodno skenirajte a ne da vam neko odredjuje dal smete ili ne smete skenirat toliko...

Pozdrav

zeznuo si se dsuki1996,dao sam listu,ako se bude željela javiti ok,ako ne opet ok....

Ovako
Ko god ima volju i zelju moze slobodno da skenira nije istina da se ne moze skenirat kako god neko drugi skenirao bilo koju listu tako mozete i vi tj. Ja sam skenirao a VI ne mozete jer ce lista biti Down nije istina slobodno skenirajte a ne da vam neko odredjuje dal smete ili ne smete skenirat toliko...

Pozdrav
nesto posobno treba li druze da se skanira ili tako pustis kako kaze jedan drug ovde i cekas da upezas nesto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom