Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji gledaju i ne skeniraju njima traje koji ju pehaju stane primjer je bio neki dan sto meni jedan napravi.Pitanje je sta pojedinci rade sa listama koje dobiju, ja sam dobio listu od international i radi i zadovoljan sam.
Hvala international jos jednom.
okolnosti su se izmjenile od onda u krivom drustvu se krecesdsuki1966,gdje mi je lista,čekam od prošle godine...?LP
hvala drug imam pun box ljudi koji se samo jave i kazu ,samo da pozdravim lista radi super i onima kojim neradi pokusavam izaci u susret ,to cu idalje raditi za moje zadovoljstvo a u inat ljubomornimPitanje je sta pojedinci rade sa listama koje dobiju, ja sam dobio listu od international i radi i zadovoljan sam.
Hvala international jos jednom.
mozda je modelator shvatio sto se kuha po forumu..Izgleda vise nema registracija![]()
Pa vidim da sad imas dva sote za kompice sad ce biti listievo,daj meni listu,ja ti dam zauzvrat druguiako tebi ne treba,koja radi mjesecima....ili da to damo netkome drugom,kome je potrebna....?
tuka mojto momce tuka kude drugade.hehehehePrivet! Kade da gledam Klasik TV?
nesto posobno treba li druze da se skanira ili tako pustis kako kaze jedan drug ovde i cekas da upezas nesto.Ovako
Ko god ima volju i zelju moze slobodno da skenira nije istina da se ne moze skenirat kako god neko drugi skenirao bilo koju listu tako mozete i vi tj. Ja sam skenirao a VI ne mozete jer ce lista biti Down nije istina slobodno skenirajte a ne da vam neko odredjuje dal smete ili ne smete skenirat toliko...
Pozdrav
ot gde hoces da gledas ovi kanali drugarice.Jel ima netko da mi pošalje koji dječji kanal i pink lol i haha? Hvala unaprijed