Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moram evo i ja javno pohvaliti @international i @dsuki za nesebicnost i velikodusnost ! :D
Svaka cast, dobro se dobrim vraca ! ;)
DeadaMraz moze da him pozavidi, ustvari trebo bi da nauci kako moze i odrasle osobe da obraduje.Veliki pozdrav do njih i zelim him sve najbolje u ovoj i sledecim godinama,naravno i svim clanovima KAJGANE.

Eto ja opet zakasnio za liste pa ako tko jos ima koji domacu viska bio bi zahvalan jer su sve sto sam imao prestale da rade....
Poslana ti domaca lista nemoj ju ici skenirat po treci puta vam to javno napominjem svima kojima dajem jer ce ti stat i blokirat ce te to se odnosi i na druge poslusajte me i uzivat ce te[DOUBLEPOST=1483808744][/DOUBLEPOST]Jos dvije domace za slavljenike ZNACI DVOJICA JAVITE SE:angel:;)
GOTOVO ZA DANAS;)

Последно уредено:
Poslana ti domaca lista nemoj ju ici skenirat po treci puta vam to javno napominjem svima kojima dajem jer ce ti stat i blokirat ce te to se odnosi i na druge poslusajte me i uzivat ce te[DOUBLEPOST=1483808744][/DOUBLEPOST]Jos dvije domace za slavljenike ZNACI DVOJICA JAVITE SE:angel:;)
D SUKI KAD BUDES IMAO NEKU DOMACU,JER JE DANA PRESTAO DA RADI ONA STO SI MI POSLAO POZZ

dsuki1966

Prijatelju pomazi, lista sto imam prestala da radi pa bi zamolijo ako mogu da dobijem jednu sto radi
Zelim ti sve najbolje u zivotu, dobro zdravlje i puno srece
Hvala unapred

D SUKI KAD BUDES IMAO NEKU DOMACU,JER JE DANA PRESTAO DA RADI ONA STO SI MI POSLAO POZZ
poslana ti super lista sve najbolje ;)[DOUBLEPOST=1483810061][/DOUBLEPOST]
dsuki1966

Prijatelju pomazi, lista sto imam prestala da radi pa bi zamolijo ako mogu da dobijem jednu sto radi
Zelim ti sve najbolje u zivotu, dobro zdravlje i puno srece
Hvala unapred
poslana i tebi to je to za danas poz za najbolji forum KAJGANA:oeoeoe::angel:

mir boziji hristos se rodi ,sretan bozic ,i da ga provedete ,u miru i ljubavi[DOUBLEPOST=1483798852][/DOUBLEPOST]prvih 25 koji se jave dobivaju tursku ,listu ,plus sky sportove bein itd u hd ,lista ima limit konekcija 1000 ,nigdje nije objavljena

jeli moze i meni jedni takva lista
hvala ti puno!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom