- Член од
- 6 октомври 2016
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 3
dali nekoj za skoro vreme ke odi vo sofija po maticen broj da vadi da vidime da zavrsime rabota i da se dog za prevoz
jas treba da odam, ako sakas na 19-ti pisis vo pp.dali nekoj za skoro vreme ke odi vo sofija po maticen broj da vadi da vidime da zavrsime rabota i da se dog za prevoz
ako ima nekoj za 24 januari da se dogovorime za prevoz
A AKO NEMAM RODNINA ILI NE MOZAM DA NAJDAM NEKAKOV DOKUMENT KAKO
TOA PRASUVAM,PORANO ZNAM DEKA BESE SAMO SO NOTARIALNA IZJAVA I NEMASE NIKAKOV PROBLEM.OD 2012 NAVAKA IMASE DOSTA ODBIENO PA DALI SE SMENI NESTO AKO ZNAE NEKOJ.[DOUBLEPOST=1483669478][/DOUBLEPOST]
A AKO NEMAM RODNINA ILI NE MOZAM DA NAJDAM NEKAKOV DOKUMENT KAKO
TOA PRASUVAM,PORANO ZNAM DEKA BESE SAMO SO NOTARIALNA IZJAVA I NEMASE NIKAKOV PROBLEM.OD 2012 NAVAKA IMASE DOSTA ODBIENO PA DALI SE SMENI NESTO AKO ZNAE NEKOJ.[DOUBLEPOST=1483669853][/DOUBLEPOST]
NE MU SE MISLAM JAS VOOPSTO ZA MAJKA BUGARIJA AMA NE E TOLKU LESNO ZA POTEKLO.[DOUBLEPOST=1483670094][/DOUBLEPOST]
NE MU SE MISLAM JAS VOOPSTO ZA MAJKA BUGARIJA AMA NE E TOLKU LESNO ZA POTEKLO.I KAKO KE IM TEKNE NA TIE OD PRAVOSUDIJE
Moj sovet zakazi koga ima sloboden termin da ne odis dvapati sto tolku brzas sega ti si znaes[DOUBLEPOST=1483717233][/DOUBLEPOST]Дали некој има искуство со земање на потпишан указ на незакажано, со чекање. Дали би пуштиле внатре да се земе?
dali nekoj za skoro vreme ke odi vo sofija po maticen broj da vadi da vidime da zavrsime rabota i da se dog za prevoz
I ova izleguva isto 120 za posrednikot i spienje edna nok vo hotel so jadenje eve ti gi 200 a maltretiranje idimi dojdi mi nema.Sakam da prasam kolku pari e vo dva dena da se zavrse se za zimanje drzavjanstvo i slikanje narednata den posrednikot mi pobara mnogu plus 120 evra. Inaku so dva pati odenje do bugarija ednas za drzavjanstvo i ednas za slikanje na pasos mi pobara samo 200 evra kako se cenite kaj drugite pisete ve molam
60 000 makedonci so bg pasos 2001 do maj 2015http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1452177
Еве точен податок колку од македонија имаат земено пасоши до мај 2015
Уште 18 месеци минимум пoсле интервјуSeriozno preku ambasada pobrzo zakazuvale intervju ? Mene u sofija mi zakazaa za godina ipol pred 5 meseci.Koa bi trebalo da go zeam pasosot ako mi e intervjuto za 1 god ?
Moj sovet zakazi koga ima sloboden termin da ne odis dvapati sto tolku brzas sega ti si znaes
Пријателов за кого што прашувам има закажано кон крајот на месецов (мислам кон 25), ама му се брза, па ме интересираат искуства дали некој зел со чекање.
Prijatele eve gi cenite za pasos i licna karta:Sakam da prasam kolku pari e vo dva dena da se zavrse se za zimanje drzavjanstvo i slikanje narednata den posrednikot mi pobara mnogu plus 120 evra. Inaku so dva pati odenje do bugarija ednas za drzavjanstvo i ednas za slikanje na pasos mi pobara samo 200 evra kako se cenite kaj drugite pisete ve molam
jas,intervju fevruari 2016. cekam na finalna od septemvri 2016.Seriozno preku ambasada pobrzo zakazuvale intervju ? Mene u sofija mi zakazaa za godina ipol pred 5 meseci.Koa bi trebalo da go zeam pasosot ako mi e intervjuto za 1 god ?
ти треба само от суд тоа другото е укинато,прашајси ке видиш,,барем така беше во мојот случај....Не те сфаќам брат. Што ми треба? Извадив потврда од казнена, ама сега дознавам дека ми треба од кривична.
mnogu e toaeve ti iskustvo od mene jas imav zakazano 18 juli ako ne se lazam vo 14:00 ama stignav vo sofija vo 12:00.Otidov na vrata bidejki bese rano rekov ajde da go izlazam nema guzva ke me pusti me prasa za rezervacija rekov deka nemam ( go izlazav, jas imav ) i mi rece deka bez rezervacija nemoze da se vleze. Izlegov nadvor i po 2 minuti se vrativ i mu rekov sum imal rezervacija za vo 2 casot neznaev prijatelot zakazal za dvajcata i policaecot nadvor mi rece epa vlezi nema guzva odi na salter broj 3 od levata strana da ne cekas 2 casa toa e moeto iskustvo[DOUBLEPOST=1483736559][/DOUBLEPOST]
Prijatele eve gi cenite za pasos i licna karta:
http://dbds.mvr.bg/Taksi_smetki/lichna_karta_pasport.htm.
Jas plativ 300 evra za 2 pati odenje za bg , prviot pat za ukazot 2riot za slikanje vo tie 300 evra bea site trosoci za prevod notari adresa lk i pasosot