Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
bio bih zahvalan jako ako bi mi neko poslao gradinu1
hvala!

Slusaj ti dao sam si malo truda i pregledao sve poruke i nemoj lagati niti jedna poruka nemam tvoju za c liniju
Daj dokaz i ne lupetaj gluposti ili se pokrij po glavi.Ovaj sto si mu pisao je trazio liniju javno i preko pm i dobio bih liniju ali nakon danasnjeg ispada nece i kraj
imal jedna c linija da rade hrvatski kanali na 16e da probam nabavio sam neki resiver pa da vidim kako sljaka hvala

jeli mi moze neko pomoc kako da scanniram na apple mac iptv liste

Sta je ti i gale ste dezurni heheh penzioneri
Pa, sta ces onda ti tu ?! :P[DOUBLEPOST=1483615644][/DOUBLEPOST]
samo ti daj iako sam neskroman, on kao skroman nece dobiti
Moze, samo ako mi prodas onu listu (na jedno 5 godina) sto prodajes, ali prvo da mi posaljes test, da vidim jel to valja ! :D[DOUBLEPOST=1483619065][/DOUBLEPOST]
Ajde ....... :D ma, to onaj moj ortak, kaze samo one sto nafata ! :pos:[DOUBLEPOST=1483619973][/DOUBLEPOST]A, sta mislite o biznisu - "lista rulet" - ono - neobjavljena lista za 2e, pa kol'ko traje traje ?! :D

Последно уредено:
Pa, sta ces onda ti tu ?! :P[DOUBLEPOST=1483615644][/DOUBLEPOST]
Moze, samo ako mi prodas onu listu (na jedno 5 godina) sto prodajes, ali prvo da mi posaljes test, da vidim jel to valja ! :D[DOUBLEPOST=1483619065][/DOUBLEPOST]
Ajde ....... :D ma, to onaj moj ortak, kaze samo one sto nafata ! :pos:[DOUBLEPOST=1483619973][/DOUBLEPOST]A, sta mislite o biznisu - "lista rulet" - ono - neobjavljena lista za 2e, pa kol'ko traje traje ?! :D
Ja vas imam na brizi da neku pizdariju ne napravite ucim se za modelatora:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom