- Член од
- 17 октомври 2016
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 107
imasPozdrav! molio bi neku Balkan listu, ne ide dalje od mene. hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imasPozdrav! molio bi neku Balkan listu, ne ide dalje od mene. hvala!
imasmolio bi i ja novu listu
stare nerade vise
hvala!
Koj e sopstvenik na gradina1 ? koj sajt ?bio bih zahvalan jako ako bi mi neko poslao gradinu1
hvala!
imal jedna c linija da rade hrvatski kanali na 16e da probam nabavio sam neki resiver pa da vidim kako sljaka hvalaSlusaj ti dao sam si malo truda i pregledao sve poruke i nemoj lagati niti jedna poruka nemam tvoju za c liniju
Daj dokaz i ne lupetaj gluposti ili se pokrij po glavi.Ovaj sto si mu pisao je trazio liniju javno i preko pm i dobio bih liniju ali nakon danasnjeg ispada nece i kraj
za pocetak 100 evraKupio si me, sta ti treba ?!![]()
To mozda tebi treba, a on je, kao sto vidis, skroman covek !za pocetak 100 evra
Sta je ti i gale ste dezurni heheh penzioneriTo mozda tebi treba, a on je, kao sto vidis, skroman covek !![]()
Pa, sta ces onda ti tu ?!Sta je ti i gale ste dezurni heheh penzioneri
Moze, samo ako mi prodas onu listu (na jedno 5 godina) sto prodajes, ali prvo da mi posaljes test, da vidim jel to valja !samo ti daj iako sam neskroman, on kao skroman nece dobiti
Ajde .......___________________
Drugovi ovaj Burmann nas zajebava,ovaj gmail ne postoji,evo odgovora: Mail delivery failed: returning message to Sender!
Ja vas imam na brizi da neku pizdariju ne napravite ucim se za modelatoraPa, sta ces onda ti tu ?![DOUBLEPOST=1483615644][/DOUBLEPOST]
Moze, samo ako mi prodas onu listu (na jedno 5 godina) sto prodajes, ali prvo da mi posaljes test, da vidim jel to valja ![DOUBLEPOST=1483619065][/DOUBLEPOST]
Ajde .......ma, to onaj moj ortak, kaze samo one sto nafata !
[DOUBLEPOST=1483619973][/DOUBLEPOST]A, sta mislite o biznisu - "lista rulet" - ono - neobjavljena lista za 2e, pa kol'ko traje traje ?!
![]()