Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Бре, колкава разлика у квалитет на камера меѓу Mi 4C и Redmi 4 Prime:

Screenshot_2016_12_25_22_20_04.png

vtoraxiao.png

tretaxiao.png

cetvrtaxiao.png

Дали е ова можеби софтверски проблем и се работи на негово решавање или?

Не е софтверски, Mi4c е стар полу флагшип, R4P е буџет телефон со одлична изработка, батериски живот и дизјан. Друг е фокусот кај R4P, ако сакаш добар камера иди на Mi4c, ако сакаш изработка, подобра идна поддршка, подобар дизјан, подобра батерија иди на R4P.

Со новово 8.1 заебаа работа со тоа што не може да се скролаат дугмињата туку само како дроп мени може... Иначе профи е со пијаното dial.

Батеријата како акумулатор да си носам со мене. :cuc: Заборавив кога последен пат бил на полнење, мислев сабајле а оно да ти било од завчера. :LOL:

Znae li nekoj dali ima razlika MI proizvodite koi se prodavaat vo hi.mk i Anhoch ili Setek, poradi toa sto se razlikuvaat u cena!? Veruvam deka ne bi trebalo da ima fasifikat na Xiaomi!!! (n)

Se somnevam za ckart, ama vikaat deka kaj nekoi Xiaomi ima adware t.e. samiot ROM ima reklami.

Note 3 Pro

Znae li nekoj dali ima razlika MI proizvodite koi se prodavaat vo hi.mk i Anhoch ili Setek, poradi toa sto se razlikuvaat u cena!? Veruvam deka ne bi trebalo da ima fasifikat na Xiaomi!!! (n)
Различен ром имаат, од Хај е со европскиот, а овие другите со некој си кинески кој не е направен од страна на Ми, има малициозни апликации, триста чуда и не добива апдејти. Не е проблем ова и може да се отклучи и да си инсталираш официјален.
Но, пред да го купиш од Сетек или Анхоч провери каков ром има инсталирано, затоа што некои имаат официјален и нормално и си добиваат апдејти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom