Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Zdravo na site imam eden problem rasiriv net mreza vo okolina kaj mene i sega mi treba programa so koja mozam da im limitiram brzina download upload i da im kreiram jas ip adresi da imam kontrola sosema nad nivniot internet protok ne da gledam sto rabotat tuku se gore navedeno.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Zdravo na site imam eden problem rasiriv net mreza vo okolina kaj mene i sega mi treba programa so koja mozam da im limitiram brzina download upload i da im kreiram jas ip adresi da imam kontrola sosema nad nivniot internet protok ne da gledam sto rabotat tuku se gore navedeno.
Мислам NetLimiter ќе ти заврши работа

NetLimiter is an ultimate internet traffic control and monitoring tool designed for Windows. You can use NetLimiter to set download/upload transfer rate limits for applications or even single connection and monitor their internet traffic.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Може ли некој да ми каже која е најдобрата anti-spyware програма?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
За мене е spyware terminator. Еве зошто:
1) Прво и основно програмата е БЕСПЛАТНА
2) Real-time protection
3) Virus & Spyware scan
4) Web security guard
5) Чести апдејти за програмата :wink:

download :wink:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
Пробај го и SpywareBlaster ,одличен е, а нај интересно кај него е тоа што воопшто не мора да скенира и не мора да работи за да бидеш заштитен.
Исто е бесплатен.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробај го и SpywareBlaster ,одличен е, а нај интересно кај него е тоа што воопшто не мора да скенира и не мора да работи за да бидеш заштитен.
Исто е бесплатен.
Како ќе бидеш заштитен ти ако вратата од дома не ти е заклучена, сите прозори ти се отворени и немаш полиција ни телохранители да те чуваат??? (т.е. имаш ама спијат, нели не работат)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
238
Поени од реакции
4
Хахаха убаво му кажа :) , ни да скенираш тој си работи а :):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Па не е дека има нешто многу везе со софтвер, ама ми треба програмче со кое што може да се сече дел од песна, или уште подобро програма за комплетна обработка на песна

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па не е дека има нешто многу везе со софтвер, ама ми треба програмче со кое што може да се сече дел од песна, или уште подобро програма за комплетна обработка на песна

Пробај го Sound Forge 9.0

Инаку ако имаш инсталирано NERO можеш да сечеш и обработуваш аудио фајлови преку Nero WaveEditor.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Spyware Terminator:):smir:
За мене е spyware terminator. Еве зошто:
1) Прво и основно програмата е БЕСПЛАТНА
2) Real-time protection
3) Virus & Spyware scan
4) Web security guard
5) Чести апдејти за програмата :wink:

download :wink:
Фала дечки, да сте живи и здрави. :)

Заборавив да прашам за уште една програма. Барам некоја програма слична како атлас по анатомија, по можност да прикажува слики во 3Д анимација....:helou:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
Како ќе бидеш заштитен ти ако вратата од дома не ти е заклучена, сите прозори ти се отворени и немаш полиција ни телохранители да те чуваат??? (т.е. имаш ама спијат, нели не работат)
Хахаха убаво му кажа :) , ни да скенираш тој си работи а :):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не брзај со постирање, прво информирај се. :nenene:

No-Nonsense Security
SpywareBlaster can help keep your system secure, without interfering with the "good side" of the web. And unlike other programs, SpywareBlaster does not have to remain running in the background. It works alongside the programs you have to help secure your system.

doesn't use up any memory or take any cpu

Where is the process? Why can't I see it running (in Task Manager)?

SpywareBlaster is passive protection. It plugs the holes that spyware and other potentially unwanted software use to get in to your system. As such, there is no running process - and no CPU and memory usage either. All you have to do is remember to update SpywareBlaster once a week, and enable the latest protection.

Се надевам доволно.
Ова е сосем понаков и успешен начин за борба против разни наметници и воопшто не му треба ниту прави некакво скенирање.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не брзај со постирање, прво информирај се. :nenene:

No-Nonsense Security
SpywareBlaster can help keep your system secure, without interfering with the "good side" of the web. And unlike other programs, SpywareBlaster does not have to remain running in the background. It works alongside the programs you have to help secure your system.

doesn't use up any memory or take any cpu

Where is the process? Why can't I see it running (in Task Manager)?

SpywareBlaster is passive protection. It plugs the holes that spyware and other potentially unwanted software use to get in to your system. As such, there is no running process - and no CPU and memory usage either. All you have to do is remember to update SpywareBlaster once a week, and enable the latest protection.

Се надевам доволно.
Ова е сосем понаков и успешен начин за борба против разни наметници и воопшто не му треба ниту прави некакво скенирање.

Со еден збор - ПРОФИТ!

Ова е најглупото нешто што го имам прочитано од производител на антивирус (ако е ова кажано од нивна страна).

Еве да речеме дека е така, дека ги затвара сите дупки и врати низ кои може да влезе вирус, тројанец и/или некое слично чудо. Тогаш ти нема да имаш интернет, нема да ти се отвара DVD-ROM-от, нема да можеш да уклучуваш ништо (програми, слики, архиви, документи...), нема да можеш да користиш USB...

Ако се ова по дома можеш да го правиш, тогаш смени си го антивирусот, зашто очигледно овој НЕ ГИ ЗАТВАРА СИТЕ ДУПКИ И ВРАТИ!

Размисли сам малце, не верувај во СЕ што ќе прочиташ...

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Со еден збор - ПРОФИТ!

Ова е најглупото нешто што го имам прочитано од производител на антивирус (ако е ова кажано од нивна страна).

Еве да речеме дека е така, дека ги затвара сите дупки и врати низ кои може да влезе вирус, тројанец и/или некое слично чудо. Тогаш ти нема да имаш интернет, нема да ти се отвара DVD-ROM-от, нема да можеш да уклучуваш ништо (програми, слики, архиви, документи...), нема да можеш да користиш USB...

Ако се ова по дома можеш да го правиш, тогаш смени си го антивирусот, зашто очигледно овој НЕ ГИ ЗАТВАРА СИТЕ ДУПКИ И ВРАТИ!

Размисли сам малце, не верувај во СЕ што ќе прочиташ...
Абе имаш мали процеси кои се активни... кои нон стоп работат и доколку забележат нешто такво (во случајот Spyware) тогаш го активираат оној главниот процес кој треба да си ја заврши работата. (Барем вака кажуват по странските форуми како што сум успеал да прочитам). Али како и да е... лично мене ваква комбинација не ми се допаѓа баш, а и одамна не сум заглавил со некој проблем со вирус или спајвер :eek:jea:

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Антивирусна програма за USB и дали смета на други антивируси и дали е корисна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop