- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
probav brat i ova i drugi dzabe ne e toa toa...
Види тука. А добро, што не е во ред ? Драјверите неможат да бидат препознаени или... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
probav brat i ova i drugi dzabe ne e toa toa...
Ми требе некој програм со кој ќе можам сликите да ги распоредувам на листот,поточно кога сакам да печатам повеќе слики на формат А4 да ми го подели програмата листот на повеќе графи во зависност од тоа јас колку сакам и да можам да ги распоредувам јас сликите која во која графа да оде. Мислам ме разбравте што барам :wink:
Ми требе некој програм со кој ќе можам сликите да ги распоредувам на листот,поточно кога сакам да печатам повеќе слики на формат А4 да ми го подели програмата листот на повеќе графи во зависност од тоа јас колку сакам и да можам да ги распоредувам јас сликите која во која графа да оде. Мислам ме разбравте што барам :wink:
добро бе може да кажеш за шо е програмата
па за freezing hotmail accounts
ама freee.
пратено по ппИтно ми треба Photoshop cs3, ај ако може некој да помогне, торент или било како нека пише.
Итно ми треба Photoshop cs3, ај ако може некој да помогне, торент или било како нека пише.
пратено по пп
Пратен по ПП :wink:
AХакер ќе стнауваш а ?Друже таа програма не работи, испробано. :wink:
Ако веќе толку сакаш freezers, побарај го оној на messblack, тој работи.