Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми требе некој програм со кој ќе можам сликите да ги распоредувам на листот,поточно кога сакам да печатам повеќе слики на формат А4 да ми го подели програмата листот на повеќе графи во зависност од тоа јас колку сакам и да можам да ги распоредувам јас сликите која во која графа да оде. Мислам ме разбравте што барам :wink:

Toa u Word mozes da go napravis...zgolemi gi ili namali gi slikite kolku sto sakas i gotovo.

Ми требе некој програм со кој ќе можам сликите да ги распоредувам на листот,поточно кога сакам да печатам повеќе слики на формат А4 да ми го подели програмата листот на повеќе графи во зависност од тоа јас колку сакам и да можам да ги распоредувам јас сликите која во која графа да оде. Мислам ме разбравте што барам :wink:

Не мора ни у Ворд туку автоматски -: десен клик на било која слика и Принт потоа ќе штиклираш кои слики сакаш да ти се печатат и ќе си избереш како да ти се распоредени на листот(по 2 по 4 по 16...)...лесно е ќе се снајдеш!!!!!!!!!

Ај ако може некој да ми ја најде програмава ice cold reloaded full.

добро бе може да кажеш за шо е програмата

упз забораив Виста тема со се Икони со се се!!

Да , ама тоа на messblack цела со вируси е страната :)

Да и го замрзнува MSN само 30 мин

Итно ми треба Photoshop cs3, ај ако може некој да помогне, торент или било како нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom