Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj ако има тема Alienware за VIsta да ми даде линк по ПП, профил.. :)

Ми треба некоја програма што сама ќе ми ги апдејтира драјверите и доколку фале некој да го донлодира и инсталира *како Driver Detector * Доколку можете постирајте ми ја Driver Detector * со сериал код ...

Фала однапред :pipi::salut:

Ми треба некоја програма што сама ќе ми ги апдејтира драјверите и доколку фале некој да го донлодира и инсталира *како Driver Detector * Доколку можете постирајте ми ја Driver Detector * со сериал код ...

Фала однапред :pipi::salut:

Ами иди Start > Десен клик на MyComputer > Propertis > Hardware > Device Manager и тука ако немаш жолто знакче со извичник значи све е во ред со драјверите, а ако имаш жолто знакче... кажи кој hardware е означен со знакчето и ќе најдеме драјвери :)

Ами иди Start > Десен клик на MyComputer > Propertis > Hardware > Device Manager и тука ако немаш жолто знакче со извичник значи све е во ред со драјверите, а ако имаш жолто знакче... кажи кој hardware е означен со знакчето и ќе најдеме драјвери :)

2q02f84.jpg

2q8su94.jpg

Ако може да ми го најдете драјверов пошто немоем да го најдем се изнабарав.Целосниот мислам со цело име.
Овој:Intel(R) 82801GB SMBus Controller - 283E (Intel(R)SMBus 2.0 Driver).
П.С. Секаде го барав немоем да го најдем тоа првото го најдов ама целосниот тешко:toe:Иначе ми се заеба со спуштање на тоа Дривер Упдате ти еем програмата да не речем.Фалц програма.Заебуе драјвери.
Иначе најдов ама се инсталира и после вика coudn't find hardware нешто и финиш и пак седи извичник таму ни упдате неможе ни ништо..Па ај ако може нешто што може да ми го реши проблемов.

Ако може некој да ми дае линк за да инсталирам Microsoft office 2003 пошо пц-во ми беше на сервис и ми ја туриле 2002 верзијата...

Ми требе некој програм со кој ќе можам сликите да ги распоредувам на листот,поточно кога сакам да печатам повеќе слики на формат А4 да ми го подели програмата листот на повеќе графи во зависност од тоа јас колку сакам и да можам да ги распоредувам јас сликите која во која графа да оде. Мислам ме разбравте што барам :wink:

Ми треба торент за XP Profesional. Аама брзо да се симнува нели како иде тоа да има повеќе leechers или seeds незнам.

Ако може да ми го најдете драјверов пошто немоем да го најдем се изнабарав.Целосниот мислам со цело име.
Овој:Intel(R) 82801GB SMBus Controller - 283E (Intel(R)SMBus 2.0 Driver).
П.С. Секаде го барав немоем да го најдем тоа првото го најдов ама целосниот тешко:toe:Иначе ми се заеба со спуштање на тоа Дривер Упдате ти еем програмата да не речем.Фалц програма.Заебуе драјвери.
Иначе најдов ама се инсталира и после вика coudn't find hardware нешто и финиш и пак седи извичник таму ни упдате неможе ни ништо..Па ај ако може нешто што може да ми го реши проблемов.
Прво на гугл беше ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom