Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некоја вредна програма што ќе ми го забрза Пц-то?? 1 и пол год ми е и не ми работе брзо колку што треба, планирам наскоро да појачам рам, ама до тогаш ќе ми послужи, фала.

п.с Ај додека сум кај тоа колку чини да покачиш рам отприлика?

Windows Media Player 12?Или најнова верзија која е?:helou:

Дали има некоја вредна програма што ќе ми го забрза Пц-то?? 1 и пол год ми е и не ми работе брзо колку што треба, планирам наскоро да појачам рам, ама до тогаш ќе ми послужи, фала.

п.с Ај додека сум кај тоа колку чини да покачиш рам отприлика?

System Mechanic pro. Колку рам сакаш да му доградеш ?

може и tuneUp 2009 ccleaner и мн други, а како што вика дека му е бавен не мора да значи дека има малку меморија
кога последен пат му е форматиран е прашање иначе и јас 512мб па немам проблеми освен со мозила

може и tuneUp 2009 ccleaner и мн други, а како што вика дека му е бавен не мора да значи дека има малку меморија
кога последен пат му е форматиран е прашање иначе и јас 512мб па немам проблеми освен со мозила

Ти го прочита/дочита постот на човекот или безврска пишуваш ?
Во пиесот напишал колку ќе го чини да го надогради рамот, затоа го прашав во врска со меморијата...

Ти го прочита/дочита постот на човекот или безврска пишуваш ?
Во пиесот напишал колку ќе го чини да го надогради рамот, затоа го прашав во врска со меморијата...
ок не се лути го прочитав и немислев дека ке бидеш толку нападен

ок не се лути го прочитав и немислев дека ке бидеш толку нападен

Јас само му одговорив на прашањата,а сега ти што пишуваш форматирање, мозила 512 рам е друга работа. Никој не те нападнал. PEACE :smir:

Сега ми е многу слаб 256 и ке го појачам у рок од 1 месец најмногу 2, а сакам 512 или има подобро?

А систем механик може преку пп? Фала

Сега ми е многу слаб 256 и ке го појачам у рок од 1 месец најмногу 2, а сакам 512 или има подобро?

А систем механик може преку пп? Фала

Зависи од тоа колку слота имаш на матичната, и дали ќе можеш да и ставиш една плочка рам со меморија од 1 гб. Програмата пратена по пп

Ми треба Corel Draw 13 ili 12 лиценцирана
аман бе на замунда имаш 12 мислам јас од тама го слегнах а лиценца ке ти пратам по МСН мислам оти имам:smir:

1GB е околу 2000 ден пред 3-4 месеци јас купував:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom