Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Не ги пратев постовите назад,па ако го има ова,се извинувам.Имено,на torrentleech.org,кој што е invite only,има пристап со код
KICKTHATASS
Сега пробав и работи.
[DOUBLEPOST=1472583700][/DOUBLEPOST]Не ги пратев постовите назад,па ако го има ова,се извинувам.Имено,на torrentleech.org,кој што е invite only,има пристап со код
KICKTHATASS
Сега пробав и работи.

џабе ви е torrentleech, на таков тракер без seedbox не може да се одржувате

Знае ли некој како да симнам торент од кикес .Не ми дава да се регистрирам а пред тоа имав акаунт па нели беа уапсени нешто админите ?

Знае ли некој како да симнам торент од кикес .Не ми дава да се регистрирам а пред тоа имав акаунт па нели беа уапсени нешто админите ?
Имаш многу варијанти кои успешно го заменуваат Kickass, најдобро е да провериш ако го има торентот на rarbg, 1337x, zamunda, rutracker, extratorent, eztv итн.

Најголемиот, најдобар и најпознат музички тракер What.CD се затвори.

https://torrentfreak.com/what-cd-shuts-down-following-reported-raids-in-france-161117/

За жал нема надеж дека ќе се врати, на својата логин страна напишале дека целосната јузер и сајт дата е избришана. Голем шок се дешава деновиве, се чека да се затворат и други битни тракери.

Последно уредено:
И јас се разбудив сега да ја прочитам оваа лоша вест...

Најголемиот, најдобар и најпознат музички тракер What.CD се затвори.

https://torrentfreak.com/what-cd-shuts-down-following-reported-raids-in-france-161117/

За жал нема надеж дека ќе се врати, на својата логин страна напишале дека целосната јузер и сајт дата е избришана. Голем шок се дешава деновиве, се чека да се затворат и други битни тракери.
Ми го утепа денов со информацијава, а немав отворено деновиве. Штета.

Има ли некој друг торент сајт замена за what.cd ? Ми требаат некои албуми да се симнат.

Имаше некои најави дека Kick Ass се враќаат наскоро (можеби и за Божиќ) а сега се шушка дека веќе се пуштени на katcr.co но не со цела функционалност.

Треба аплоад за ова? Немам навика да правам аплоад или да ги чувам во ПЦ, чим изгледам бришам од ПЦ :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom