Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
S

silmarillion

Гостин
Ѓоќо брат со платичево кај стигнеш се фалиш. Полека малце дигни ручна, и други луѓе зимаат 32.001 мкд.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Па да, ти пушиш кур и лепиш плакати, а јас не. Затоа ти 500 евра а јас ни 200.
Не се секирај, кога ќе дојдеме на власт, ке имаш просечна плата од 30000 а минимална од 60000.
Башка и станот со поликолор ќе си го окречиш, и ПВЦ прозори ќе си ставиш, а не ко овие дрвениве канцерогени.
Издржи.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.401
Ма се да се забрани, така е Волче, сите системи се грешни, само тоа недефинираниот систем на Путкин е светиња и најдобро нешто измислено во политиката, и ќе примаме донации само од руската црква и нво-та за „традиционални вредности“ на Кремљ.
Груевски е давајгаз што пушеше кај Меркел, Катар и Бајден и кај ли уште не. Никакви русофили не се неговите мадиња тука на форумов. Утре ако им каже сунет да направат, ќе направат и ќе сменат име во Абдулрахман.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Груевски е давајгаз што пушеше кај Меркел, Катар и Бајден и кај ли уште не. Никакви русофили не се неговите мадиња тука на форумов. Утре ако им каже сунет да направат, ќе направат и ќе сменат име во Абдулрахман.
Така ееее.
Не , сериозно, така е брат.
Ги разоткри црните планови на режимот у еден пост.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Па да, ти пушиш кур и лепиш плакати, а јас не. Затоа ти 500 евра а јас ни 200.
Е па не е ниту од едно, ниту од друго. А би земал и многу повеќе, но зарадаи домашни обврски не сум во состојба менувам...
Не се фалам со платата, мислам дека и е „мала“, но ми се смачи од луѓето да чекаат државата да ги вработи, или не знам кој. Па сам треба да се избориш за работа. Е, тие што ептен не ги бива, ќе останат на 9000 и ќе плукаат по државата.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Па 9000 да тропа глупости на форум не е лошо и много му е какви глупости пишуе .

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.389
Секаде даваат 10080 само на овој 9000, сигурно е на 5 евра дневница кај чичко ни ЕС

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Колко е фрустриран мани што зима 9000 плату ја мислу дека га и шамарав на работу .

W

wicked_1

Гостин
Така ееее.
Не , сериозно, така е брат.
Ги разоткри црните планови на режимот у еден пост.
Многу веројатно е да направат такво нешто.

Првиот човек на полицијата до некни им се потсмеваше и ги викаше човечиња, а меѓу нив имаше и бранители.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ti sk dzabe si se pojavija nema za tebe platu za pusenje... izgubija izbore Gruevskoga i kompaniju
Пишувај си Македонски оваа влече на Албанско Кумановски
Ако чекам ја плату од Зајка или Грују далеко ке стигну

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Колко е фрустриран мани што зима 9000 плату ја мислу дека га и шамарав на работу .

Барем си работам и не зависам од дудлање и лепење плакати и мрзнење пред Дик на -10, ниту од одење по митинзи (или службени патувања како што ги викаше еден лудак). Тоа што тебе ти е смешно само покажува дека на вас таквите не ви е гајле за други и не гледате за иднината да е подобра. Еден си кажа јавно дека не му е гајле, вие не сакате ни да признаете дека ништо не ве интересира туку само Вмро да е на власт. Добро сега не може вечно да трае, ниедна диктатура не траела вечно, па нема ни оваа. Ама тогаш, да не сум ви во кожа, буквално. Потсмевај се дотогаш, предавнику.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom