Јас па 32000+. Значи, различно вредиме на пазарот.И лажеш за платите, јас земам плата од 9000 денари..
Јас па 32000+. Значи, различно вредиме на пазарот.И лажеш за платите, јас земам плата од 9000 денари..
Не нема више, кога ќе дојдеме на власт, ќе има еднаквост.Јас па 32000+. Значи, различно вредиме на пазарот.
Не се секирај, кога ќе дојдеме на власт, ке имаш просечна плата од 30000 а минимална од 60000.Па да, ти пушиш кур и лепиш плакати, а јас не. Затоа ти 500 евра а јас ни 200.
Груевски е давајгаз што пушеше кај Меркел, Катар и Бајден и кај ли уште не. Никакви русофили не се неговите мадиња тука на форумов. Утре ако им каже сунет да направат, ќе направат и ќе сменат име во Абдулрахман.Ма се да се забрани, така е Волче, сите системи се грешни, само тоа недефинираниот систем на Путкин е светиња и најдобро нешто измислено во политиката, и ќе примаме донации само од руската црква и нво-та за „традиционални вредности“ на Кремљ.
Така ееее.Груевски е давајгаз што пушеше кај Меркел, Катар и Бајден и кај ли уште не. Никакви русофили не се неговите мадиња тука на форумов. Утре ако им каже сунет да направат, ќе направат и ќе сменат име во Абдулрахман.
Е па не е ниту од едно, ниту од друго. А би земал и многу повеќе, но зарадаи домашни обврски не сум во состојба менувам...Па да, ти пушиш кур и лепиш плакати, а јас не. Затоа ти 500 евра а јас ни 200.
Ti sk dzabe si se pojavija nema za tebe platu za pusenje... izgubija izbore Gruevskoga i kompanijuКолко е фрустриран мани што зима 9000 плату ја мислу дека га и шамарав на работу .
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Многу веројатно е да направат такво нешто.Така ееее.
Не , сериозно, така е брат.
Ги разоткри црните планови на режимот у еден пост.
Пишувај си Македонски оваа влече на Албанско КумановскиTi sk dzabe si se pojavija nema za tebe platu za pusenje... izgubija izbore Gruevskoga i kompaniju
Барем си работам и не зависам од дудлање и лепење плакати и мрзнење пред Дик на -10, ниту од одење по митинзи (или службени патувања како што ги викаше еден лудак). Тоа што тебе ти е смешно само покажува дека на вас таквите не ви е гајле за други и не гледате за иднината да е подобра. Еден си кажа јавно дека не му е гајле, вие не сакате ни да признаете дека ништо не ве интересира туку само Вмро да е на власт. Добро сега не може вечно да трае, ниедна диктатура не траела вечно, па нема ни оваа. Ама тогаш, да не сум ви во кожа, буквално. Потсмевај се дотогаш, предавнику.Колко е фрустриран мани што зима 9000 плату ја мислу дека га и шамарав на работу .
Sent from my MI 5s using Tapatalk