Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
sutra se puni 50 god:angel: duplo slavlje heheheh
Kao prvo želim ti sretan rođendan kao i blagoslovljen Božić
Molio bih ako imaš za mene jednu listu po mogućnosti sa što više dokumentarnih titlovanih kanala jer ja sam sam stariji i od tebe i dosta mi je politike i sličnih stvari pa se opuštam uz dokumentarce a staru glazbu nađem na youtube.
Hvala tebi i ostalim koji nam pomažete
poslano sve najbolje

Po drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
2 dobila clana idemo dalje ima jos
Ziv i zdrav bio druze i neka traje bar jos toliko!:)
p.s.juris me ali nikako da me stignes...hahah;)

Dsuki 1966 zar je moguce da punis 50, ko bi reko,kako si vredan ja pomislio da si 30,35,kad ono okruglija 50,da se uzdravlje sluzis sa tim godinama i docekas i slavis sve najbolje.
Pozdrav

Po drugi puta ti pisem javno i prvi put se nisi javio, listu si vec mogao da dobis ali odblokiraj pm kako da ti posaljemo reci nam[DOUBLEPOST=1482587478][/DOUBLEPOST]Želim Vam svima ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radostv u ove dane. Želim Vam svima od sveg srca čestit Božić i božićne blagdane.[DOUBLEPOST=1482587665][/DOUBLEPOST]Kome treba jos lista tu sam jos sat vremena onda se odjavljujem na dva dana
2 dobila clana idemo dalje ima jos
Ako može jedna ako se nisi odjavio inace sve najbolje

Sretan ti rođendan Dsuki 1966
Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije.

Ako si slucajno jos ovde posalji ako moze i meni jednu domacu

6df042f763aab3408342160df29be7e7.gif

Dsuki Srecan Rodendan ! Blagoslovljen Božić i Sretna nova godina svim clanovima Kajgane !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom