Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да препорача нешто едноставно како Муви мејкерот. Ми треба да закачам песна на YouTube а мочаниот Муви мејкер има некој проблем. Па нешто паралелно?

Некој да препорача нешто едноставно како Муви мејкерот. Ми треба да закачам песна на YouTube а мочаниот Муви мејкер има некој проблем. Па нешто паралелно?

Camtasia Studio го имам користено, прилично добар софтвер.

Camtasia Studio го имам користено, прилично добар софтвер.

Не знам што е со програмов, и дали е до него или до мојот компјутер, ама со саати го чекам да ми ги префрли во одреден формат, и на крај упак не успева поште не може поише од пола саат да ми стои “рендеринг 0.0%“.

Дај нешо друго, ова везе нема... :toe:

Не знам што е со програмов, и дали е до него или до мојот компјутер, ама со саати го чекам да ми ги префрли во одреден формат, и на крај упак не успева поште не може поише од пола саат да ми стои “рендеринг 0.0%“.

Дај нешо друго, ова везе нема... :toe:

Sony Vegas pro 8 :toe:

IDM 5.15 со крак, или крак за него, Anyone ?

Земи си 5.12 од торент или рапидшер со крак и терај. Немора секогаш најновата верзија. Башка 1000% незнаеш што е разликата од 5.12 и 5.15 и дали ти е битно тоа :)

Ок најдов еден асален еве го работи, фала ипак :)

dali znae nekoj nekoja programa preku koja moze da se vleze vo drug kompijuter a da ne se mrezno povrzani...

fala Sky Driver za programata...

Нема проблем за тоа, само ако мислеше некоја програма за Hack, ондак Team Viewer нема да ти заврши работа. Team Viewer е наменет за поврзување со друг компјутер со цел да се реши некаков проблем, а за да се влезе во друг компјутер со Team Viewer треба да добиеш дозвола од корисникот на компјутерот на кој сакаш да влезеш.

da na toa mislev a toa sto e id adresa e adresa od negovata konekcija na net samo taka mozi da se vlezi kaj nego???

da na toa mislev a toa sto e id adresa e adresa od negovata konekcija na net samo taka mozi da se vlezi kaj nego???

Он треба да ти даде ID и Password... одкако ќе ти даде ID и Password ќе ги пишеш и така ќе се конектираш кај него. Друг начин со Team Viewer незнам ни дали постои :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom