Абе и косовари ќе идеа на денот на изборите да праат проблеми тука, па еве ги уште идат тибам...https://www.foreignaffairs.com/articles/bosnia-herzegovina/2016-12-20/dysfunction-balkans
Поздрав, Шарени револуционери!
Published by the Council on Foreign RelationsАбе и косовари ќе идеа на денот на изборите да праат проблеми тука, па еве ги уште идат тибам...
Шо е следно? Кромид вест од Infomax? Трета смена го мењаш глаголот?
Истиов муабет шо го праиш ти у моментов, ќе го најдам уште едно 20 пати испишан по утепаниве портали од 2006-та навака. Eвентуално ако те интересира повеќе па да си прогуглаш сам.Published by the Council on Foreign Relations
Игнорирај го постот.
Продужи натака, нема што да видиш тука.
http://www.mkd.mk/makedonija/politika/zhestoka-debata-na-klik-plus-ramadani-predviduva-deka-nitu-edna-albanska-partija
Не можам да читам уназад, можи е дискутирано, ама
вчера Пандов вика дека не му смета двојазичност оти били навикнат на тоа во Скопје, а денеска Чилиманов почна да зборува на албански
Абе вака клетите СДСМ, ќе ни воведат двојазичност, федерализација
Ова ти е пример за поделена личност. Пред една недела СДС му беше партија која е албанска - дека и албанци гласале за неа, денес СДС ги закрвавува односите меѓу македонците и албанците. Тоа ти се експертите во државава.Чилиманов & Co.Цветин Чилиманов смета дека проблемот е во удбашките структури кои се длабоко инволвирани со раководството на СДСМ и нивната цел е да ги закрват Македонците и Албанците и да ја претстават македонската десница како деструктивна и за економијата и за меѓуетничките односи во државата.
Кај и да е и Миленко ќе почни да пишува на албански на фејсбук...Ова ти е пример за поделена личност. Пред една недела СДС му беше партија која е албанска - дека и албанци гласале за неа, денес СДС ги закрвавува односите меѓу македонците и албанците. Тоа ти се експертите во државава.Чилиманов & Co.
Миленко ќе почне кај да е,ама мене ме интересира ти дали планираш да почниш и другите што го барате Миленко и сличните, кој е вашиот став по тоа и другите прашања што се спомнати. Кога влегувате во дискусија барем изјаснетесе.Кај и да е и Миленко ќе почни да пишува на албански на фејсбук...
ќе плаќаат кога ќе се тргни ова криминална власт која свесно допуши толкави незаконитости и нелегалности кои ја уништија Македонијаќе пlаќаат сите, ама прво сите да зборуваат албански и сунет да направат
Кои гадни ликови се овие луѓе, да му се повраќа на човек. Зборувам за бандата потрчковци околу Гвујо. Даштевски, Каракамишева, Цветин, Миленко...Ова ти е пример за поделена личност. Пред една недела СДС му беше партија која е албанска - дека и албанци гласале за неа, денес СДС ги закрвавува односите меѓу македонците и албанците. Тоа ти се експертите во државава.Чилиманов & Co.
Пак бе глупави прашања и дискусии, јас бе ја наметнав оваа тема за еден куп народ да се исплаши и да не гласа?Миленко ќе почне кај да е,ама мене ме интересира ти дали планираш да почниш и другите што го барате Миленко и сличните, кој е вашиот став по тоа и другите прашања што се спомнати. Кога влегувате во дискусија барем изјаснетесе.
која глупост од тенеќе, нема што да бранам јас, јас се имам изјаснето, и пак се изјаснав 1-2 страни поназад за јазикот, за другото не сакам ни да дискутирам, ако влегувам во дискусија за кантонизација, јас прифаќам да се разговара за конечна поделба на државата уште сега, без одложување. значи јасен сум ко ден, поделба или никаква кантонизација.Пак бе глупави прашања и дискусии, јас бе ја наметнав оваа тема за еден куп народ да се исплаши и да не гласа?
Знам дека се чувствуваш очаен затоа што ќе стаса команда да ја браниш двојазичноста и кантонизацијата на форумов, ако прави ВМРО влада со ДУИ, што е веќе очигледно го најавуваат нејзините фронтмени.
Нема проблемкоја глупост од тенеќе, нема што да бранам јас, јас се имам изјаснето, и пак се изјаснав 1-2 страни поназад за јазикот, за другото не сакам ни да дискутирам, ако влегувам во дискусија за кантонизација, јас прифаќам да се разговара за конечна поделба на државата уште сега, без одложување. значи јасен сум ко ден, поделба или никаква кантонизација.
Ај сега ти си на потег да се изјасниш...
Одлично! Воведена е двојазичност во Чаир. Досеа само на шqиптарски јазик имаше натписи.
https://youtu.be/wvQv5g60yuMОдлично! Воведена е двојазичност во Чаир. Досеа само на шqиптарски јазик имаше натписи.