Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
елле сум утнал јас... мислев да пишам C++ ,ама сум пишал нотепад ++ :nesum::kesa:
туууф.. законИмам еден тон за тие ствариПопосле да го земам CD-то ќе ти пратам по MSN околу 200MB туторијали за C++ (на македонски) ... доста ти се ?
![]()
Имам еден тон за тие ствариПопосле да го земам CD-то ќе ти пратам по MSN околу 200MB туторијали за C++ (на македонски) ... доста ти се ?
![]()
провеси си ПП:smir:dali ima nekoj sto znae serial number i registration key za Folder Lock 6.0.5 zas jas ja spustiv programata i sega imam problem so folderot sto go zagluciv nemozam da go otvoram a nemozam ni da ja izbrisam programata a i folderot....
Барам препорака за некоја добра програма која ги снима дејствија на декстопот, па потоа од тоа да се направи презентација или .avi фајл.
Може ли некој да ми помогне да го најдам Corel Draw 10/11. Ми треба некој што ќе функционира на Windows 98, зошто кај татко ми компјутерот е на тој оперативен а му пратиле некој документ направев во Corel 12 па сега неможе да го отвори и иштампа. Позз
нема шанси да најдеш таква а и забрането е да се прави муабет за хакерски програмиdali ima nekoj sto znae link ili ima programa so koja moze da se otkrie pass. na msn?