StaneMk
The Rival
Со камера,хмм мислам дека не би требало,може поради тоа што си имал camtasia студио,па фајловите си останале зезнати :nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
некое програмче за да појачувам звук на мп3 тоа децибелите да ги појачувам за да биде погласна песната...мислам дека ме сфакате.немора некој професионален програм

некое програмче за да појачувам звук на мп3 тоа децибелите да ги појачувам за да биде погласна песната...мислам дека ме сфакате.немора некој професионален програм

да ми каже некој програма за да конвертирам видео од camtasia studio со total video converter не бива
фајл снимен со camtasia во ави сакам да го конвертирам арно ама не бива со total video converter некоја друга програма? мислам јасен бев:smir:Какво видео да конвертираш, мислам од што во што ?
фајл снимен со camtasia во ави сакам да го конвертирам арно ама не бива со total video converter некоја друга програма? мислам јасен бев:smir:
не сме се разбрале ... фајлот е .camtasia а сакам да го конвертирам во .avi свакашФајлот што ти е во .avi формат во што сакаш да го конвертираш ?
не сме се разбрале ... фајлот е .camtasia а сакам да го конвертирам во .avi свакаш
решии ме га :smir::smir::smir:Епа неможеш така да го конвертираш. Прво со camtasia мораш да го експортираш во некој видео формат.
фајл снимен со camtasia во ави сакам да го конвертирам арно ама не бива со total video converter некоја друга програма? мислам јасен бев:smir: