Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со камера,хмм мислам дека не би требало,може поради тоа што си имал camtasia студио,па фајловите си останале зезнати :nesum:

види јас го имав камтасиа студио пред тоа,ама сега го форматирав пц,а одкако ми е форматиран немам ставено пак..
сега ке видам ке ја симнам 2.1 верзија па шо ке каже..

некое програмче за да појачувам звук на мп3 тоа децибелите да ги појачувам за да биде погласна песната...мислам дека ме сфакате.немора некој професионален програм

Програма за да намалам големина на фајл (филм)?
winrar, winzip, winace, 7-zip
или земи си конвертор(пр.тотал видео конвретор) за видео и намали ја резолуцијата или смени го форматот

некое програмче за да појачувам звук на мп3 тоа децибелите да ги појачувам за да биде погласна песната...мислам дека ме сфакате.немора некој професионален програм

Јас ова за појавучање на децибелите го имам работено со virtual DJ, пробај види дали ќе ти заврше работа :)

Пробај и симни си го Sound Forge, све има у него :)

да ми каже некој програма за да конвертирам видео од camtasia studio со total video converter не бива

Какво видео да конвертираш, мислам од што во што ?
фајл снимен со camtasia во ави сакам да го конвертирам арно ама не бива со total video converter некоја друга програма? мислам јасен бев:smir:

фајл снимен со camtasia во ави сакам да го конвертирам арно ама не бива со total video converter некоја друга програма? мислам јасен бев:smir:

Фајлот што ти е во .avi формат во што сакаш да го конвертираш ?

не сме се разбрале ... фајлот е .camtasia а сакам да го конвертирам во .avi свакаш

Епа неможеш така да го конвертираш. Прво со camtasia мораш да го експортираш во некој видео формат.

cccccccccccccccccccccccccc :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: лелееееееее Абе на тебе ти е направен како проект а не како видео ... а ти какво сакаш ќе си избереш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom