Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тим4е муви мејкерот е за да ставиш звук на клипчето,а јас колку што знам не можеш да извадиш звук клипот ако е со звук снимен..:toe:

Со таа програм можеш и да извадиш звук од клип односно од некој видео спот да е извадиш само музика

Неможе со windows movie maker да се извади звукот од некое видео

Може да се извади пр.ако сакаш од спот кој што е на you tube и да е извадиш само музиката без сликата е местиш програмата вака да е

А во позадина го пушташ клипот а одма по не го притискаш и почни со нарација. доколку имаш микрофон исклучи го зашто се што ќе зборуваш ќе оди заедно со песната

Може да се извади пр.ако сакаш од спот кој што е на you tube и да е извадиш само музиката без сликата е местиш програмата вака да е

А во позадина го пушташ клипот а одма по не го притискаш и почни со нарација. доколку имаш микрофон исклучи го зашто се што ќе зборуваш ќе оди заедно со песната

Ова може и со стандардниот Sound Recorder што е во START.
Претходно во Control Panel таму за звукот за RECORDING ќе селектираш STEREO MIX, ќе си подесиш јачина, и се што "пее" од компјутерот, со кликање на RECORD ќе си се снима.

Ова може и со стандардниот Sound Recorder што е во START.
Претходно во Control Panel таму за звукот за RECORDING ќе селектираш STEREO MIX, ќе си подесиш јачина, и се што "пее" од компјутерот, со кликање на RECORD ќе си се снима.

Многу ја комплицирате бе, земи си конвертор и терај :)

ај кога веке почнавме за муви мејкер да прашам и јас
кај мене се врзува нешо воа..
вака ми праи
untitled_12.jpg

му фалело ефекти :)
како да го направам?

Сигурно си избришал некој ефект,симни нова верзија,или апдејтувај го :)

знам дека се имаат избришано ефектите...ама јас гледав за ајдејт нешо немаше таква работа :) :)
да не мислиш преку аутоматик ајдејтс? :)

WTF и јас го имам истиот проблем,како што гледам многу го имаат (линк),сигурно имаме некое програмче што ги меша фајловите со Movie Maker-от,да не имаш случајно Camtasia Studio ?

сега немам camtasia пред тоа имав,и истиот проблем го имав...
а сега да не може да се буни нешто со камерата.. иако не би требало..:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom