Рускиот амбасадор во Турција ранет/убиен ?

• Креатор на темата Креатор на темата Goldie
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега Путин ке ја срамне со земја Турција.
Инаку стварно не е човечно овоа шо го прават Турците.

Е сега Путин ке ја срамне со земја Турција.
Инаку стварно не е човечно овоа шо го прават Турците.
Не прават ништо поразлично од останатите Муслимани - убиваат каури.
ИСИС го попија од Русите, сега е ова пејбек.
Така и кажа самиот убиец.

Последно уредено:
За САД ЕУ и Израел. А и у опште за светот многу подобро е Русија и Турција да имаат заладени односи отколку да се зближат и да бидат проблем за светот. Путин и Ердоган е ист калибар. За светскиот мир и демократија по добро би било да не се дружат многу оти двајцата се хипократи.
usa is good,God bless to be a cop in the world.

оди бе фрли се од солунска глава

За САД ЕУ и Израел. А и у опште за светот многу подобро е Русија и Турција да имаат заладени односи отколку да се зближат и да бидат проблем за светот. Путин и Ердоган е ист калибар. За светскиот мир и демократија по добро би било да не се дружат многу оти двајцата се хипократи.
Евреите кузнајт колку се радват. :vozbud:

Уште сега ми идат луди идеи после десет години на испрашување на час по историја..
-Ајде кој ќе каже повод за трета светска војна ?
-Јас професоре!
- Ајде Аце кажи..
-Атентатот на рускиот амбасадор во Анкара .

Ни на Ердо ни на Путин му одговара ова, сосема 3та страна е овде вмешана
На твитер имате во живо да се следат настаните, за почеток на војна според мене многу тешко дека ќе има, ладни се Русиве со се се ладни така беше и за авионот, така е и сега, во позадина работат а не пред медиуми да се истрчаат. Според мене на некој не му одговара партнерство меѓу нив, Дечково само што си го уништи животот пред него како припадник на специјални сили со само 22 години за некоја друга кауза. И да двајцата се мртви и амбасадорот и убиецот.

И ФСБ треба малце повеќе да си ги засука ракавите а не секој ден да објавуваат видеа од спектакуларни апсења на потенцијални терористи на интернет.

I ranet e ne e ubien

Весникот Hurriyet пишува дека амбасадорот Андреј Карлов е ранет додека одржувал говор, а турските специјални сили ја опколиле зградата. NTV соопштува дека уште три лица биле ранети.

Според CNN Turk, пукањето во зградата сè уште трае. На интернeт е објавена фотографија на која човек со пиштол стои над луѓето. Наводно, тој цело време извикувал „Алаху Акбар“ и исто така викал „Не го заборавајте Алепо“, пишува BBC.

http://kajgana.com/ranet-ruskiot-ambasador-vo-ankara

I ranet e ne e ubien

Весникот Hurriyet пишува дека амбасадорот Андреј Карлов е ранет додека одржувал говор, а турските специјални сили ја опколиле зградата. NTV соопштува дека уште три лица биле ранети.

Според CNN Turk, пукањето во зградата сè уште трае. На интернeт е објавена фотографија на која човек со пиштол стои над луѓето. Наводно, тој цело време извикувал „Алаху Акбар“ и исто така викал „Не го заборавајте Алепо“, пишува BBC.

http://kajgana.com/ranet-ruskiot-ambasador-vo-ankara

Ко Internet Explorer си :D

Уште сега ми идат луди идеи после десет години на испрашување на час по историја..
-Јас професоре!
- Ајде Аце кажи..
lol, мали деца фантазираат

Ако има Трета Светска, за десет години, ако имаш среќа да седиш негде, тоа нема да биде у училница со учителка и другарчиња, него ќе биде у некоја пештера или подземна дупка со пацови и храна со поминат рок

А ја па мислев Македонија не ја бива....

-Јас професоре!
- Ајде Аце кажи..
Позади ова 99% стои ЦИА или Мосад. Целта е Русија и Турција да бидат искарани за да успее американската и израелската политиката во Блискиот исток.. Русија и Турција политички ако бидат заедно САД нема шанси да успее таму во Сирија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom