Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не прават ништо поразлично од останатите Муслимани - убиваат каури.Е сега Путин ке ја срамне со земја Турција.
Инаку стварно не е човечно овоа шо го прават Турците.
Проблемот не се ниту русите ниту турците. Проблемот е Путин и Ердоган односно овие двајцата.Hикако да му тргни на русите со турците
usa is good,God bless to be a cop in the world.За САД ЕУ и Израел. А и у опште за светот многу подобро е Русија и Турција да имаат заладени односи отколку да се зближат и да бидат проблем за светот. Путин и Ердоган е ист калибар. За светскиот мир и демократија по добро би било да не се дружат многу оти двајцата се хипократи.
Евреите кузнајт колку се радват.За САД ЕУ и Израел. А и у опште за светот многу подобро е Русија и Турција да имаат заладени односи отколку да се зближат и да бидат проблем за светот. Путин и Ердоган е ист калибар. За светскиот мир и демократија по добро би било да не се дружат многу оти двајцата се хипократи.
I ranet e ne e ubien
Весникот Hurriyet пишува дека амбасадорот Андреј Карлов е ранет додека одржувал говор, а турските специјални сили ја опколиле зградата. NTV соопштува дека уште три лица биле ранети.
Според CNN Turk, пукањето во зградата сè уште трае. На интернeт е објавена фотографија на која човек со пиштол стои над луѓето. Наводно, тој цело време извикувал „Алаху Акбар“ и исто така викал „Не го заборавајте Алепо“, пишува BBC.
http://kajgana.com/ranet-ruskiot-ambasador-vo-ankara
lol, мали деца фантазираатУште сега ми идат луди идеи после десет години на испрашување на час по историја..
-Ајде кој ќе каже повод за трета светска војна ?
-Јас професоре!
- Ајде Аце кажи..
-Атентатот на рускиот амбасадор во Анкара .
Позади ова 99% стои ЦИА или Мосад. Целта е Русија и Турција да бидат искарани за да успее американската и израелската политиката во Блискиот исток.. Русија и Турција политички ако бидат заедно САД нема шанси да успее таму во Сирија.Уште сега ми идат луди идеи после десет години на испрашување на час по историја..
-Ајде кој ќе каже повод за трета светска војна ?
-Јас професоре!
- Ајде Аце кажи..
-Атентатот на рускиот амбасадор во Анкара .