Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.Како виде дека е баниран? Или дупли јузер ти е?
Eve povikav nekoj moderator i toj neka kaze dali e baniran i dali e toa moj dupol akaunt.
Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.Како виде дека е баниран? Или дупли јузер ти е?
Гаро, поседи на топло до кај 12.00 и потоа трк пред ДИК. Може и нема да легнеш затвор.Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.
Eve povikav nekoj moderator i toj neka kaze dali e baniran i dali e toa moj dupol akaunt.
Не, туку ти констатираше дека е баниран ''Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica...''Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.
Форумот е ПРИВАТЕН!Ne e fer od moderacijata na temava. Nekoi lugje postojano vregjaat i citame sekakvi gadosti. Nivoto na diskusijata e nula. Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica bez da upotrebat nekoja gadost se tuka i nitu ednas ne se opomenati.
Ova e javen forum i sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje. Ostanatite mozat da se slozat ili ne i mozat toa da go kazat ili ne. I tolku.
Ne se toa mnogu lugje, desetina se, no ja unistija celata tema. I toa moderacijata im go dozvoluva od ne znam koi pricini.
Baram, ako ima moderator ovde, da mi odgovori dali postovite od dva zbora kako: Ebi se! se dozvoleni po pravilata na forumot? I ako ne se zosto tie clenovi ne se sankcionirani.
Fala za iscrpniot odgovor.Форумот е ПРИВАТЕН!
Ами тоа е, кога сите христијански чеда Александрови гласаа за дпмне, опозицијата мораше да се снаоѓа некакоДа не беа косоварите....чекај сега на ред се бугари,грци белки ќе стигнат едно 80%
Стискај пријави на такви постови и ќе бидат соодветно санкционирани.Ne e fer od moderacijata na temava. Nekoi lugje postojano vregjaat i citame sekakvi gadosti. Nivoto na diskusijata e nula. Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica bez da upotrebat nekoja gadost se tuka i nitu ednas ne se opomenati.
Ova e javen forum i sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje. Ostanatite mozat da se slozat ili ne i mozat toa da go kazat ili ne. I tolku.
Ne se toa mnogu lugje, desetina se, no ja unistija celata tema. I toa moderacijata im go dozvoluva od ne znam koi pricini.
Baram, ako ima moderator ovde, da mi odgovori dali postovite od dva zbora kako: Ebi se! se dozvoleni po pravilata na forumot? I ako ne se zosto tie clenovi ne se sankcionirani.
Toa vidov znaci deka covekot mi pisa i mi kaza deka e baniran. Malku da razmislese pred da napises nesto?Не, туку ти констатираше дека е баниран ''Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica...''
Јас да сум модератор и тебе би те банирал за дупли јузери ама не сум...
Za grev mi bea onie so glasaa za DRPNMNE, a pa tek vie prodadenite dusi so glasate za aboliciraniot EL Crpnat pa gospod neka vi e na pomos.Aко ништо друго Ел Патор (не Ел Патрон) веќе не може да се вади дека народот е на негова страна па само кај Македонските партии гласот е 454 000 за ДПМНЕ со Ромите, Србите, Бошњаците и останатите партии наспроти опзозициските 477 000. Значи народот се одлучи против ЕЛ ПАТОР!!!
Za grev mi bea onie so glasaa za DRPNMNE, a pa tek vie prodadenite dusi so glasate za aboliciraniot EL Crpnat pa gospod neka vi e na pomos.