Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.
Eve povikav nekoj moderator i toj neka kaze dali e baniran i dali e toa moj dupol akaunt.
Гаро, поседи на топло до кај 12.00 и потоа трк пред ДИК. Може и нема да легнеш затвор.

D

Darko_ufo

Гостин
Abe stvarno ste interesni be lugje, odma vo napad, odma vadenje noz.
Eve povikav nekoj moderator i toj neka kaze dali e baniran i dali e toa moj dupol akaunt.
Не, туку ти констатираше дека е баниран ''Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica...''

Јас да сум модератор и тебе би те банирал за дупли јузери ама не сум...

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Eve zosto belokapskite partiski glavonji bile na razgovor vo Albanija. Smesniot prigovor so onaa kosovarkata go prifatile site albanski clenovi na DIK.
Mislam deka bureto e zovrieno i se sprema pukanje ama ne vo metaforicka smisla nego stvarno.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ne e fer od moderacijata na temava. Nekoi lugje postojano vregjaat i citame sekakvi gadosti. Nivoto na diskusijata e nula. Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica bez da upotrebat nekoja gadost se tuka i nitu ednas ne se opomenati.
Ova e javen forum i sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje. Ostanatite mozat da se slozat ili ne i mozat toa da go kazat ili ne. I tolku.
Ne se toa mnogu lugje, desetina se, no ja unistija celata tema. I toa moderacijata im go dozvoluva od ne znam koi pricini.
Baram, ako ima moderator ovde, da mi odgovori dali postovite od dva zbora kako: Ebi se! se dozvoleni po pravilata na forumot? I ako ne se zosto tie clenovi ne se sankcionirani.
Форумот е ПРИВАТЕН!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.837
Поени од реакции
36.874
Да не беа косоварите....чекај сега на ред се бугари,грци белки ќе стигнат едно 80%
Ами тоа е, кога сите христијански чеда Александрови гласаа за дпмне, опозицијата мораше да се снаоѓа некако :(

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ne e fer od moderacijata na temava. Nekoi lugje postojano vregjaat i citame sekakvi gadosti. Nivoto na diskusijata e nula. Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica bez da upotrebat nekoja gadost se tuka i nitu ednas ne se opomenati.
Ova e javen forum i sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje. Ostanatite mozat da se slozat ili ne i mozat toa da go kazat ili ne. I tolku.
Ne se toa mnogu lugje, desetina se, no ja unistija celata tema. I toa moderacijata im go dozvoluva od ne znam koi pricini.
Baram, ako ima moderator ovde, da mi odgovori dali postovite od dva zbora kako: Ebi se! se dozvoleni po pravilata na forumot? I ako ne se zosto tie clenovi ne se sankcionirani.
Стискај пријави на такви постови и ќе бидат соодветно санкционирани.

Член од
29 февруари 2016
Мислења
569
Поени од реакции
641
Не, туку ти констатираше дека е баниран ''Sega vidov i deka WestBe e baniran, a nekoi luge sto ne znaat da napisat edna recenica...''

Јас да сум модератор и тебе би те банирал за дупли јузери ама не сум...
Toa vidov znaci deka covekot mi pisa i mi kaza deka e baniran. Malku da razmislese pred da napises nesto?

D

Darko_ufo

Гостин
Aко ништо друго Ел Патор (не Ел Патрон) веќе не може да се вади дека народот е на негова страна па само кај Македонските партии гласот е 454 000 за ДПМНЕ со Ромите, Србите, Бошњаците и останатите партии наспроти опзозициските 477 000. Значи народот се одлучи против ЕЛ ПАТОР!!!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Моментално стигаат нови "борци" за слобода,3 автобуси на Транскоп паркирани пред Рамстор растовараа...Рамстор е ФУЛ со луѓе од цела МКД,во меѓусебна конверзација успеав да слушнам дека се спремни на било што и дека немало да се откажуваат...Господ нека ни е на помош,какви гревови човече...По фацата се гледа дека IQ му е нешто ПОД или евентуално на исто ниво со температурата надвор

Член од
29 февруари 2016
Мислења
569
Поени од реакции
641
Sega vidov deka i Templar55 bil baniran. Zatoa gi snemuva site so poinakvo mislenje, jas pak kutriot mislev deka se otkazale od diskusija.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Aко ништо друго Ел Патор (не Ел Патрон) веќе не може да се вади дека народот е на негова страна па само кај Македонските партии гласот е 454 000 за ДПМНЕ со Ромите, Србите, Бошњаците и останатите партии наспроти опзозициските 477 000. Значи народот се одлучи против ЕЛ ПАТОР!!!
Za grev mi bea onie so glasaa za DRPNMNE, a pa tek vie prodadenite dusi so glasate za aboliciraniot EL Crpnat pa gospod neka vi e na pomos.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom