Se javi vo ambasada direktno i ti go kazaa ili go dobi brojceto preku e mail?Denes go.dobiv brojceto od ambasada vakov mi e statusot Приета молба с входјашт номер 22*** /2016 от 05/12/2016
нема промени и кај братми истио статус стојПрегледај го приврзокот 161744 Zdravo na site ima nekoj so promeni od dopolnitelna od 2014 god, mojta prepiska e zaglavena vo ovoj status veke 14 meseci so odneseni dokumeti. Pozdrav
jaa se javivSe javi vo ambasada direktno i ti go kazaa ili go dobi brojceto preku e mail?
Нема промени сеуште, истото е и кај мене.Прегледај го приврзокот 161744 Zdravo na site ima nekoj so promeni od dopolnitelna od 2014 god, mojta prepiska e zaglavena vo ovoj status veke 14 meseci so odneseni dokumeti. Pozdrav
Imaat li rokovi nekakvi za red veke gledam nema .od iterviju imam fkupno 31 mesec.
Pa stom tiПотпишан Указ 77XX/2015, интервју Ноември 2015, со Воена книшка. Вредеше дечки, ВРЕДЕШЕ
пс: да ми каже некој само каде на која страница се закажува?
Поздрав до сите
od kade informacijava nikoj ne se fali i jas cekamDenes se potpisani ukazi od 2013. Napred veterani. Ke kaze li nekoj koj znae sto dokumenti se nosat za podiganje na ukaz i sto se drugo se pravi toj den vo Sofija ?
Denes go.dobiv brojceto od ambasada vakov mi e statusot Приета молба с входјашт номер 22*** /2016 от 05/12/2016
I MENE ME INTERESIRA OVA DALI MOZE NEKOJ DA POMOGNE?Dali nekoj znae dali vo istiot den koga se podignuva ukazot moze da se otide i do opstina sredec i da se podnese za egn. Ili pak treba da se poceka?