- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.031
Еден и единствен Апо легендатаСамо најава видов, иначе вика дека е за провоцирање некои немири на протести пред 3 години.
Кои протести, неможам да се сетам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден и единствен Апо легендатаСамо најава видов, иначе вика дека е за провоцирање некои немири на протести пред 3 години.
Кои протести, неможам да се сетам?
И слушна, кога му стана јасно дека се уплетка во пајакова мрежа сам вика епа ако нема повеќе прашања, толку од мене и киднаNezadovolni gragjani bile tie sto protestiraat pred DIK.Todoroff car!
Ne bile vmrovci,ama nema vrska toa sto drzea govor Koce,Stevce,Leopardot itn..![]()
Не е мој стопан и немам никаков проблем да оди во затвор, само убаво ви велев да не се надевате за џабе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Немај гајле Тома, не се возбудувај. Нема твојот стопан да иде у затвор. Никој од негов калибар не завршил таму, до сега, па нема ни он.
...
Ама сега болката не е граѓанскиот концепт, болката е што некој таму потроши околу 17 000 000 ЕУР, мрсни пари за поткуп на 70 000 албански, ромски, македонски гласови ( видовте при претресот на началникот во Куманово, и ослободувањето на криминалецот во Струмица), ветување за двојазичност и федерализација. Тоа тој што му ги дал на зајо ќе си го наплати, вака или онака...
...
Deteto e glasac na SDS i namerno otisol tamo da se snima i da sbori gluposti prikazuvajki se kako VMROvec.
AJde sto ne e uopste inventivno nekoj toa ne go razbraa joke-ot i toa e tazno.
Ставите му лајк да не му биде џабе постотНе ти кажуваат, оти ако ти кажат многу си кул и сигурно ќе ја ебеш.