so sto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1481803473][/DOUBLEPOST]Образувана преписка N:57**/2015/10.09.2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 129 от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. Konecno do krajot, posle mesec I 3 dna do potpis! Konecno posle 2 I pol godini od zapocnuvanjeto na postapkata.. So sreka na site sto se na patot sto nie go pominavme! Pozdrav
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
so sto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1481803531][/DOUBLEPOST]Образувана преписка N:57**/2015/10.09.2015 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 129 от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација. Konecno do krajot, posle mesec I 3 dna do potpis! Konecno posle 2 I pol godini od zapocnuvanjeto na postapkata.. So sreka na site sto se na patot sto nie go pominavme! Pozdrav
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
dali te prekratile ? koja god si ? po pisuvanjava na forumov pustaat i preku vtoro kolenoDali nekoj uma informacii dali e mozno da se vratat nazad rekratenite prepiski preku vtoro koleno vujko bratuced itn ????
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Cestito. Preku Sofija bese, taka ?Jas denes zakazav za podugnuvanje na ukaz za Januari 2017 site sto cekate potpis da docekate so povreme
???Dali nekoj uma informacii dali e mozno da se vratat nazad rekratenite prepiski preku vtoro koleno vujko bratuced itn ????
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
So pasos od brat I ucenicka kniska od baba.. Jas mislam deka e mozno na tie sto uste ne vie potpisano, da vi e potpisan a statusot se uste da ne e azuriran.. Trpenie kaj site ke bideso sto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1481803473][/DOUBLEPOST]
so sto dokumenti bese[DOUBLEPOST=1481803531][/DOUBLEPOST]
dali te prekratile ? koja god si ? po pisuvanjava na forumov pustaat i preku vtoro koleno
Kade proveruvash mjs.bg/25 ke go pisesh brojceto i ke ti dade opcija da zakazesh i skeniraj go pasosot treba da go prikacishПотпишан Указ 77XX/2015, интервју Ноември 2015, со Воена книшка. Вредеше дечки, ВРЕДЕШЕ
пс: да ми каже некој само каде на која страница се закажува?
Поздрав до сите
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/12/02/2872847_ot_2015_g_udostovereniiata_za_bulgarski_proizhod_se/Од 19 септември сум на финална ,број 78../2015,сеуште нема промена. происход добив врз основа на венчаница од бг.егзархија од баба ми, и одокумент од БКК ...сето тоа го пишуваше на происходот. Проблем беше што тешко се докажуваше дека таа ми е навистина баба..оти тој документ беше од нејзиниот прв брак.аа а документот е стварно нејзин..во каселата стара го најдовме...Адвокатката ми сугерираше дека поубаво да не поднесувам пак венчаница во правосудие..оти можи проверувајќи да направат проблем ..вака кога веќе се заведени документите во ДАБЧ ќе биде полесно... Што мислите вие? дали можеби правосудие бара одговор од ДАБЧ за мојот случај? што сеуште нема промена или залудно се плашам?
neka mu e lesna zemja i nie preku nego bevme ama stignvme do potpis ne ja zavsime postpkata do kraj a mnogu mnogu ni se najde za sve, mnogu zalno mlad covek i dobra licnost steta se sokirav ((((([DOUBLEPOST=1481838257][/DOUBLEPOST]Morm d spodelam denes go zakopav mojot prijatel Marijan Georgiev eden od podobrite posrednici za bg pasosi neka mu e lesna zemjata
od koga cekas i so srekaI mene mi e potpisan konecno.... 76../2015 preku tatko mi dokumenti
Zana a preku Bitola bese ili preku Sofija? Koga bese na intervju i koga vleze vo sitemot? A zosto ti se dopolnitelni dokumenti koga veke ti e potpisan ukazot? PozVcera brojce 75**/2016 od roditel vkluceno vo ukaz. Deneska veke pisuva ukazot e ispraten vo BT. Sto veke ne dozvoluvaat podiganje vo Sofija ?
Drugo prasanje- Sakam da dostavam doponitelni dokumenti vo Sofija, dokolku e mozno za na moeto dosie , izvodot moj i od roditel i ukazot treba da bidat prevedeni i zavereni na notar vo MK ili BG dokolku nekoj moze da mi ja pisi celata postapka, pls ?[DOUBLEPOST=1481804453][/DOUBLEPOST]
Cestito. Preku Sofija bese, taka ?
Fala ... od 27 oktomvri cekav za potpis.... daj boze site sto cekaat da dobijatneka mu e lesna zemja i nie preku nego bevme ama stignvme do potpis ne ja zavsime postpkata do kraj a mnogu mnogu ni se najde za sve, mnogu zalno mlad covek i dobra licnost steta se sokirav ((((([DOUBLEPOST=1481838257][/DOUBLEPOST]
od koga cekas i so sreka