Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Еј 30 год си начукал време ти е за женачка. Ќе те викаат стар ерген.

Тоа се тие малограѓански етикетирања и наметнувања на норми. Нешто што може да го прочиташ или слушнеш од некоја неизживеана личност. Најчесто вакви етикети лепат жени кои имаат неуспешен брак, се омажиле за првиот што се согласил да ги земе по поминато се и свашта, живеат како во 15 век, јадат ќотек по 3-4 пати во неделата, мажот и шета по други итн, ама важно они се омажиле и до 30 год веќе имаат 3 деца и сопствен стан.

А па кога ќе го видиш меналитетот на денешната популација посебно женската подобро сам да уживаш.
Кога ќе ми текне дека и мене ме етикетираа и тоа на 21 година...
Проста заостаната раја.

@Krstev . Ти и најверојатно и не си сакал никогаш, па не ни знаеш како изгледа таква врска, по муабетов, ...

you've said it all, браво, аферим.

ќе дојдиш така лагано ќе одлепиш некоја зелена, без никакви аргументи ќе го истролаш братот, му кажваш дека е недоволно добар маж оти не се оделил од цицката на мајка му со 400 еур плата (како да се 4000 еур плата, а не 400... btw. јас ќе ти дадам 400еур секој месец ако со исите успееш на сред скопје да најдиш стан, САМА да живееш, да платиш сметки, да се прехраниш и да си платиш превоз за до работа...), потоа тролаш како сите ергени на форум те нападнале, а не застана да го ставиш прстот на глава туку хистеризираш на свои 29 во газот по форуми и ги тролаш луѓето не давајќи ниту еден аргумент зошто побогу човекот би зел незрела особа покрај себе, да ја жени, да ја носи на врат цел живот за што? за таа да го вреѓа?
па уште и ти го исмејуваш и вреѓаш... не бил маж, не се оделил од на мајкаму не знам што....
види, прво оди порасни, после купи си карактер и дојди врати се пак исмејувај го...

funny fact, баш тие МАЖИ кои ги посочуваш т.е. зрелите и реализирани персони не би ни погледнале девојка со размислвуање како твоето, особено не да ја чуваат во некоја посериозна врска, недај боже да ја женат. а онаква како на братот кој налепип, уште помалку. јбг. има и МАЖИ кои се реализирани и не трчаат по пар цицки и меѓуножје што хистеризира и кука на секои 3 секунди бидејќи истото го има кај секоја втора и на секој чекор, па не мора заради физичко задоволство кое трае X минути да трпат доживотно ментално малтеретирање од незрела особа.

Најискрено ти посакувам среќа да најдиш соодветен партнер, со тој памет (пошто гледаш прво да ги исмејуваш овие од спротивниот пол, а потоа да ги сфатиш и разбериш), а од др страна... колку само те оштетиле ТОЈ ... едниот.... ВИСТИНСКИОТ.... тој за ВЕЗДЕН, за цел живот... пошто нели само една љубов има ;) колку и кој те оштетил, тоа си знаеш само ти.... НО, дури и во тој случај глупаво е да дојдеш на форум и да го убедуваш пола форум како не постои љубов, како тоа не е логичка ствар, како тоа се дешава само ЕДНАШ во животот и како сите други НЕ СФАЌААТ или не сакале пошто нели само ти знаеш како треба.... :bravobe:

имај си свое мислење, комотно, па ова е форуми секој треба да го има... ама моментот кога го наметнуваш на секој друг, кога го исмеваш што не е исто како твоето, кога се правиш најпаметна за работи кои очигледно не ги разбираш или ги разбираш совршено добро ама така ти текнало да одиш контра ради реда... извини, али мало сутра.

братот налетал на недорасната и недосозреана персона и навистина ми е жал за него... и да тој е МАЖ бидејќи покрај сите тие проблеми седнал и сакал да ги реши работите со неа... а таа го прави подолу од ништо (исто како и ти) само заради тоа што немал стан во град, заради тоа што госпожата не е прошетана или извадена секој ден на кафе и ред други малоумни глупости кои не ги прават повеќе ни деца од 13 години... море АЈТ таму.

ќе кукате еден ден по вакви кои ги исмејувате (или веќе кукате, тоа само вие си знаете...) ;)

п.с.

Зошто пишуваш на форумов, оти не фатиш во кујна, работа имаш? Општествени норми де.
супер е да работиш во кујна, особено за особата која е цел твој свет. :oleee:
this goes both ways :)

има вистина во тоа, јас најмногу женски клецнав ко немав пари па не се капев често, одев во искинати фармерки, бев нестрижн небричен и пушев догорчиња
Не кажа дека се лепеле за петокраката;)

сумњам,.... сеа не дека типов вени ќе сече по бившата, ама дека увек ќе му фалат неколку делчиња од слагалицата- ќе му фалат! за жал.
А сите знаеме дека цело е САМО кога има СЕ.....
Има и такви будали што сечат вени, да не раскажувам во детали:P

Она има 27 години. Ниту е пусто ниту многу развиено на 30 км од Скопје сум како и да е има амбуланта , аптека , 2 основни , градинка и претежно сме македонци иако околината е полна со албанци во нашето место нема ниту еден. Работ ако не и дадоа отказ дека 4 дена од коа почна оваа голгота се нема појавено на работа. Едноставно е како ќе и текне така по нејзино да е па сеа дали на другиот му одговара не е битно.
Чекај малку, ти 30-сет години си начукал и незнаеш што да правиш со животот:facepalm:бараш помош по форуми, како некој тинејџер:tapp:, иди у ПиЕм 10 да се надишеш можеби ќе ти се оправи мозокот!

Зошто пишуваш на форумов, оти не фатиш во кујна, работа имаш? Општествени норми де.
Не ја слушајте:neetaka: никако не влегувајте во кујна, бегајте од перални, правосмукалки метли, лопати...
За ваше добро ви го кажувам тоа(y)

он па многу арниот, да го грабнеш и да бегаш :icon_lol:, 30 години начукал уште некоја година и "стар ерген" ќе го викаат, а уште абер нема да си најде стан и да се оддели од цицката на мајка му, а пази зима 400 евра плата што во мкд спаѓа во "над просечна" плата, ај да не работеше ќе разберев, ама од овакви "јака тресам", туку таа девојка ќе се спаси од таков, ќе има среќа во животот, ако ништо друго, остај ние што збориме тука.

Леандро мори отко почна да пукет бомбите те нема не пишуваш од твој профил :icon_lol:. Фуфка во УСАИД :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1481705201][/DOUBLEPOST]Остави шо пишуваат феминистките тука на мажот му се зголемува вредноста после триесеттата, а на жената и се намалува.

@bucio да колку помалце му работи алатчето и колку побела коса може да има толку поголема цена има мажот после 40тата и после 50тата и 60тата им е највисока цената :icon_lol: причај ми о томе:icon_lol:

@Krstev Куќо стара!:icon_lol: Цел роман си ми извезол. фала ти! гет леид! бтњ сум си ја завршила работата у кујна сеа рат пишам.

Од такви како @macko i стари ергени, што не планираат да се одвојат од мамината цицка, ни пропаѓа нашава мила Македонија! е од таквите! 30 ги начукал пази молимте! А сеуште се мисли дали да се женел! Срамота! Пази зима 400 евра плата! И малце му било! бре бре, срам ми е веќе да се кажам македонка, срамота е и греота ова што се прави, Други ќе ни ја земат државата! и заслужено! нека им е со среќа, на вакви фалични од "од мочка правени" мамини и татини синчиња, ништо не треба да им се дава! Уживајте си, само кога ќе ги нема мама и тате не знам што ќе правите тогаш сами и кого ќе имате на овој свет.

Земете правете деца одете работете, во турско поарно услови да не имале, НЕ! па имале по 6-7 деца. Е ама полесно е Мамооооооо! дај ми да јадам! Мамооооо! Донеси ми вода! Мамоо свари ми кафе треба да не се одвојам од мониторов и од фб и форум во наредниве 100 години!

Последно уредено:
@bucio да колку помалце му работи алатчето и колку побела коса може да има толку поголема цена има мажот после 40тата и после 50тата и 60тата им е највисока цената :icon_lol: причај ми о томе:icon_lol:

@Krstev Куќо стара!:icon_lol: Цел роман си ми извезол. фала ти! гет леид! бтњ сум си ја завршила работата у кујна сеа рат пишам.

Од такви како @macko i стари ергени, што не планираат да се одвојат од мамината цицка, ни пропаѓа нашава мила Македонија! е од таквите! 30 ги начукал пази молимте! А сеуште се мисли дали да се женел! Срамота!

Земете правете деца одете работете, во турско поарно услови да не имале, НЕ! па имале по 6-7 деца. Е ама полесно е мамооооооо! дај ми да јадам! Мамооооо! Донеси ми вода! Мамоо свари ми кафе треба да не се одвојам од мониторов и од фб и форум во наредниве 100 години!
Не мора да се жени за да се одвои од мамината цицка.
А има и такви кои живеат по дома со родители, неработници, пијавици заедно со жена и деца, и немаат намера да мрднат со прст.

@Barbarai Жена тешко да роди после педесетата, а на повеќето мажи им станува на таа возраст.

После 40-та имаат проблем, ти до 50-та го откара
@bucio научи се да реплицираш
теши се само оти им станува, им станува ама за некоја секунда пак си легнува :pos:
После 40тата веќе мажот има 50% помалку тестостерон одколку што имал во младоста, квалитет на сперма исто, зголемен ризик за малформации на плодот.

теши се само оти им станува, им станува ама за некоја секунда пак си легнува :pos:
После 40тата веќе мажот има 50% помалку тестостерон одколку што имал во младоста, квалитет на сперма исто, зголемен ризик за малформации на плодот.
Знаеме информирани сме, (барем јас)
ама работата е таква што мажот и на 60 години би можел да има деца, а на жената ако и помине возот, готово е!

Ти ако си среќавала само такви, што да ти правиме ние. Секој со среќата нели?

Кој се тоа сите? И кој рече дека мора се пратат општествените правила? Не си способна да размислуваш со сопствена глава па мора тие правила да ги следиш или?

https://media.giphy.com/media/3oz8xLcP7CI2oIHcEU/giphy.gif

giphy.gif
[DOUBLEPOST=1481735467][/DOUBLEPOST]
Знаеме информирани сме, (барем јас)
ама работата е таква што мажот и на 60 години би можел да има деца, а на жената ако и помине возот, готово е!
:icon_lol: Да готово е треба да :uzi::semolam:
Не знам дали си чул дека сега во мода е да немаш деца и повеќето жени не сакаат деца, иако можат да ги имаат.

Последно уредено:

душичка :love: фала за советот, фала што се грижиш за мене :backa:

btw. коментарот за кујната не беше за тебе туку за друг член од форумот, али океј... се брзаше да ми одговориш, многу нормално дека не читаш сè од постираното, многу е за тебе тоа. сигурно и најповеќе што си прочитала во животот се парадоксалните фб татуси на Д. Таневски и нему слични, пошто по однесувањето некаде на тоа ниво си застанала.

Нема врска, да не ја спамираме веќе темата, нема што да си реплицираме повеќе, еве ти си тука најпаметна и се согласувам со тебе дека треба братот да оди да ја жени оваа недораснатата, да ја однеси во град (со една плата, пошто нели добра е платата, 400еур... WOW), да се оддели кооооонечно од цицката на мајка му и ете на жената му да му пружи секојдневно излегување на кафе во метрополата, по некој шопинг и што му душа сака ... додека таа седи по дома и не работи ништо. уствари работи, хистеризира.

Merry Christmas & Happy New Year :vozbud:

@Krstev тоа во врска што јас читам или не е ствар на преференц, тоа што не сум те прочитала скроз или на брзинка, така мозокот ми го искенирал твојот текст како некој лош спам со многу граматички и печатни грешки и недовршени реченици и нормално дека само ќе го поминам со еден поглед, нема сеа да го учам на памет, не си Гете мајку му:pos:

а во врска со девојката па и таа ќе работи бе зш да не, како вика заев двајца по 500 евра и супер се живее тука, еве не мора 500 нека зима и таа 400, што ќе им фали, ама ете увек мора детето да не се одвојува од мајка му, збориме за оние 30+ деца... да не дојде до забуна :icon_lol:

https://media.giphy.com/media/3oz8xLcP7CI2oIHcEU/giphy.gif

giphy.gif
[DOUBLEPOST=1481735467][/DOUBLEPOST]
:icon_lol: Да готово е треба да :uzi::semolam:
Не знам дали си чул дека сега во мода е да немаш деца и повеќето жени не сакаат деца, иако можат да ги имаат.
Taка е ако си ограничен и не гледаш подалеку од носот. :) Aма и ти не си крива толку знаеш...

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom