Излезно сценарио!? Или внатрешена фрустрација! Ја би бил бетер да сум на твое место! Јас ќе го барам ЗајеФ и ќе му барам Отчет што исполажа сВе у периодов. Не како Македонец, како Албанец, Турчин, Ром, Бошњак и итн. Да ми каже он од кого тоа изгуби, од фантоми, од небањати и ненајадени. Или од тероризирани со испрани мозоци. Етички и Морално е да признаеш. А сега ако сакаш и цела ЦИА и остали да ми ги донесеш, пуно ми е срце!Кој му ги честиташе победите на Ал-Багдади? Никој нормален.
ајде бе сите молчите, што праиме со тенковски делови, 3 години има конелна правосилна со сите можни жалби ??Вчера требаше да го прогласат за ден на администрацијата. Гарант слават сите таму. Најмалку што може господинот Груевски е да им даде еден екстра ден слободен. На крају краева му ја одложија ќорката за неодредено.
Да можам би ти ги донел, пошто секој оној кој му помага на ова предавничко гомно да го уништува сопствениот народ и земја и после се што ни направи, е и самиот предавник.... А сега ако сакаш и цела ЦИА и остали да ми ги донесеш, пуно ми е срце!![]()
И симпатизерите на Вмро треба да го тужат Грујо за лажење дека со Албанци не коалицирал дека сакал туку дека морал. Уствари на навивање беа тие, не смеат да писнат.Ma posle ova i simpatizerite na SDSM treba da go tuzat za predizvikuvanje lazna nadez. Taman se pomirija so porazot. Izgleda ovie izbori tri pati ke gi gubat. Teska trauma.
И јас тоа видов, исти беа ко Грујо во неделата вечерта.му фалеше Муки во позадина на Заев на пресконференцијава... толку кратко траеше бракот ?? Кларк Кент некако скиселен беше... само Рада, Оливер и Заев изгледа веруваат во ова шо го кажуваше пред малку на пресов
Мислам дека Заев на пресот рече дека ќе баталеле ова со избориве сега и сите ќе се фокусирале на ова за што зборуваш. Треба да проверам пак, ама сепак ова е врвен приоритет за државава во моментов.ајде бе сите молчите, што праиме со тенковски делови, 3 години има конелна правосилна со сите можни жалби ??
Dobro, znaete li da diskutirate bez navredi, bez gomna, kopita, svinji...Да можам би ти ги донел, пошто секој оној кој му помага на ова предавничко гомно да го уништува сопствениот народ и земја и после се што ни направи, е и самиот предавник.
Тоа и за ТАТ нешто спомна. Вика тоа прво да се реши после другово.Мислам дека Заев на пресот рече дека ќе баталеле ова со избориве сега и сите ќе се фокусирале на ова за што зборуваш. Треба да проверам пак, ама сепак ова е врвен приоритет за државава во моментов.
Истото може да се каже и за тие кои почнуваат со комуњари, сељаци, црпнати, предавници. Како што викате дека Сдсм губеле гласови заради тие навреди, така и Вмро губи гласови.[DOUBLEPOST=1481640997][/DOUBLEPOST]Dobro, znaete li da diskutirate bez navredi, bez gomna, kopita, svinji...
Tuka skoro site napaleni po SDSM mi izgledaat kako od ista ucilnica izlezeni.
Tolku li ste neobrazuvani ili namerno go pravite toa? Sto postignuvate taka, vi rekoa deka toa ke ja potencira vasata superiornost i pamet? I doma taka diskutirate so svoite najbliski i im vikate gomnari, svinji, kopita?
Е како па таа коалиција е сигурно договорена, само прашање било како да се каже пред локални. Така викаше експертот по политика на кајгана, господинот сезнајко Бастерд.Патем, вака иде тоа коалицирање.
Љубчо у еден момент у предизборие изјавуе дека ако Груевски би му дал премиерско место, би коалицирал постизборно со него. По оваа изјава, истиот ден (или утре дента) експресно ја посетува американска амбасада и после тоа никад ништо не се споменуе за таква можна постизборна коалиција.
Значи, го викаат инстантно и таму му укажуваат дека он самиот неќе да биде блиску до Грујо никако (ни физички, ни емотивно, ни било како). Он одма сфаќа дека стварно не го сака тоа и за таа работа више никад ни збор не кажа.
Ова у контекст на постизборни коалиции со Беса, Алијанса или ДУИ.
ХЕ хе, сеа и ти ја разбра работава... ВМРО што направиле за оваа држава ти не си ни сонил!!!И симпатизерите на Вмро треба да го тужат Грујо за лажење дека со Албанци не коалицирал дека сакал туку дека морал. Уствари на навивање беа тие, не смеат да писнат.
И јас тоа видов, исти беа ко Грујо во неделата вечерта.
Да надоплнам! Предавник е оној што се заканува со странски служби!. А сега по примерот на бутнато куче во ќош, најсилен отпор пружа. Задни трзај, уште две ти преткања и капуТТ.! А после ќе читаш пред локални избори. Што имаме да сервираме, за Македонците да знаат какви сограѓани имаат!!! Да се чудиш, на што се спремни за 500 еур!!! Позз, неможам да коментирам идам да спакувам нешто за во Солун!!!Да можам би ти ги донел, пошто секој оној кој му помага на ова предавничко гомно да го уништува сопствениот народ и земја и после се што ни направи, е и самиот предавник.
па и Грујо беше скискнат да... ама Супермен некако појќе ми делуваше скиселен .. ова му доаѓа како двоен пораз да попи... ем не победи СДСМ (иако тој победи во 1) ем нема да му го земе местото на Заев како лидер..И јас тоа видов, исти беа ко Грујо во неделата вечерта.
1994? овде многу не памтат 2013 што се десило.Брзо се заборава 1994 година некој украде избори на државно ниво...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Тоа рече - ТАТ, „тенковски делови“, мистериозната смрт на Трајан Беќиров и службеничката од ДБК убиена на Водно 1800 и некоја година.Тоа и за ТАТ нешто спомна. Вика тоа прво да се реши после другово.![]()