Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Го инсталирав AutoCAD 2005 со CD ама ми бара activation code и сега никако не можам да го инсталирам, баш кога најмногу ми треба. Барав на Google ама ништо не можам да најдам. Многу ме нервира, ај малку помош. :)

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
ulead dvd movie factory 6 nikako ne uspeav da najdam seriski a tolku e dobra programava a steta e da se otkaze covek od vakov program barem mene mi e potreben

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ај пробај и со ова

811A2-66000-00261362

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ако не биде кажи ке дадеме уште...:pos2:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Абе гуглам веке две-три недели ама ништо квалитетно да најдам, има една во една играчница кај нас GRSM мислам се вика...ама никаде немозам да ја најдам (компјутерите ко на табла се наместени, има мн убави опции (можеш усери да правиш, ддв да пресметаш, води целосна евиденција) воопшто не се приметува дека е ставена на другите PC-а, така да не смета (има некои програми кога ке ти го пуштат времето нонстоп тајмерот се гледа на desktop, а тоа ме нервира), Предупредува пред крај на времето (1 мин пред крајот). Можеш лого свое да ставиш кога е заклучен PC-to, има рестарт......мн јака е. Ако знаете нокоја ваква слична пишите
Слегни си Антамедиа ке ти дадам регистар за да ја регистрираш.
http://antamedia.com/

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Има некоја програма за довнлоад на концерти и такви работи??

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
ne odi so onie seriski za ulead momci manemam jas sreka da se najde seriski za ulead dvd

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ne odi so onie seriski za ulead momci manemam jas sreka da se najde seriski za ulead dvd
Ја го имав и со сериски и со крак и со све и го избришав :)

Финтата е, се што сакаш, симнувај од торрент. Таму све има. Толку.

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
momci me interesira dali postoi nekoja programa na primer da uploadiras nekoja pesna u neze i da samata programa posle bara nekoj sajt kade ja ima slicna muzika me razbirate mislam kako za zamena da ja ostavis tvojata a samata programa da ti skini druga slicna na taa pesna eve da recime tehno NA PRIMER ako postoi takva ve molam so eden drugar se inatime deka dali postoi ili ne pa ve molam da ja resime dilemava ako ima nekoj neka postavi link da ja simnam

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
znaci programa za smena na pesni ako voopsto ima i postoi takva

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
momci me interesira dali postoi nekoja programa na primer da uploadiras nekoja pesna u neze i da samata programa posle bara nekoj sajt kade ja ima slicna muzika me razbirate mislam kako za zamena da ja ostavis tvojata a samata programa da ti skini druga slicna na taa pesna eve da recime tehno NA PRIMER ako postoi takva ve molam so eden drugar se inatime deka dali postoi ili ne pa ve molam da ja resime dilemava ako ima nekoj neka postavi link da ja simnam
znaci programa za smena na pesni ako voopsto ima i postoi takva

?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom