Џони Вајсмилер
Don't share my food
Поплавите - Стајковци, Радишани - дечките убиени во Смилковско Езеро.Е во такви места имаа победа![]()
Не за џабе напишав во претходната тема дека сепак земјоделците од руалните средини си ја завршија работата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поплавите - Стајковци, Радишани - дечките убиени во Смилковско Езеро.Е во такви места имаа победа![]()
да бе, ја продаал личната карта за 800мкд... верувај на такви будалаштини..
Се знае кој дава пари, само газда сорос, 15долари/час... другите само летки, понекоја торба капа и маица...
газдите на МПТ и ФЕРСП, а има и други помали новокомпонираани олигарси
Според мене катастрофален потег ќе му биди ова на долгорочен план и страшно ќе зажалат што му ја дадоа подршката на Груевски..кај другите ИЕ не менуваше многу дали плус или минус ама морам да ја спомнам и масовната подршка на ГазиБаба за Вмро каде издејствува пратеник плус во ИЕ 2..не ми се јасни тие таму не беа со поплавите?
Според мене катастрофален потег ќе му биди ова на долгорочен план и страшно ќе зажалат што му ја дадоа подршката на Груевски..кај другите ИЕ не менуваше многу дали плус или минус ама морам да ја спомнам и масовната подршка на ГазиБаба за Вмро каде издејствува пратеник плус во ИЕ 2..не ми се јасни тие таму не беа со поплавите?
Мене искрено не ме изненадува тоа иако многу луѓе беа изненадени дека пак гласаа за дпмне после срањата што им се десија поради лоша инфраструктура иако 25 години имаат вмровски градоначалници.
Такви такви.
Никогаш не е згаснало комуњарското у нив. На наредните избори би требало да го направт камбекот, едноставно на секоја партија им се потребни такви (не)луѓе
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
![]()
Што сакате повеќе?
овој не ќе да е ќосето![]()
Што сакате повеќе?
па и во Струга победи СДСМ, а истото СДСМ во 2004 ја продаде стругако ќе видиш ист к*р различно спакуван..
п.с без муабети од типот зашо Груевски не ја врати и слично... муабетов ми беше во контекст на тоа "како граѓаните ги наградуваат тие шо се грижат за нив"
Таму живее таков народ што да дојде Груевски и да рече дај да ја ебам ќерка ти, прво прашање ќе му биде "без кондом ќе ја ебеш шефе или да одам до трафика да ти купам".
Искрено вас ви треба уште поплави, уште позагаден воздух, слушам овие од тетово мрчат за нечисти воздух, а овие од Стајковци, сеуште неможат да се опраат нели? Епа ако, ПАК да ги гласате, ама пред тоа уште поголема попава ви пожелувам.
Ганди луѓе, ми се сере од вас, и нема да се досерам пошто вие НЕ СТЕ ЛУЃЕ.
па и во Струга победи СДСМ, а истото СДСМ во 2004 ја продаде стругако ќе видиш ист к*р различно спакуван..
п.с без муабети од типот зашо Груевски не ја врати и слично... муабетов ми беше во контекст на тоа "како граѓаните ги наградуваат тие шо се грижат за нив"
Цела Брвеница е ВМРО, скоро 60-70 % од селото е запослено по државни институции, поготово у полиција. Плус, овде у Тетово е најлесно да протнеш пропаганда која се заснива на национализам, пошто таква е средината. И веруј ми многу гласови добија баш заради тоа и тоа од оние кои до пред некое време не ги интересираше политика.На крајот според резултатите испадна дека Јегуновце,Брвеница и Тетово ги решија изборите во корист на Вмро каде освои 300 гласа повеќе од Сдсм низ цела изборна единица...Македонците каде со години се узурпирани благодарение на денешнава власт,немаат никакви основи права па дури ни образование на мајчин јазик во сопствениот град,каде немаат никаква перпсектива и иднина и секако затворањето на Југохром и тоа се заради коалицијата Дпмне-Дуи и тие пак масовно решија да му ја дадат подршката на Вмро..а Албанските гласачи за Сдсм не успеаа да ги поклопат со тоа што наместо да биди 4-3 за Сдсм стана 4-3 за Вмро и ги добија изборите.