Probaj so AMR playerЗнае ли некој плеер да е компатибилен за АМР фајлови?
Секаде барам, никаде не можам да најдам. Благодарам однапред.
зависи колку бараш и шо бараш, ама земи си premiere,vegas, или шо било од видео едитори, или можиш да си земиш конвертер и кога ќе конвертираш само ќе го одбериш тој дел од видеото. А имаше и програма во која само пишиш вредности IN OUT можиш да направиш листа и ги сечи сите делови од видеото ама не ми текнува сега, ако ми текни ќе добиеш ППА програма на пример. јас сакам да сечам видео (тоа cut шо е) на пример од таа минута и секунда до таа минута и секунда автоматско, а ако може и мануално ја да праам.
А програма на пример. јас сакам да сечам видео (тоа cut шо е) на пример од таа минута и секунда до таа минута и секунда автоматско, а ако може и мануално ја да праам.
znae li nekoj PROGRAMA SO KOJA KE MOZAM DA SIMNUVAM VIDEA od YOUTUBE??samo ne youtube download manager so taa nesaka nesto, pozdrav
Делам интернет со комшијата , и ми треба програма да видам кој колку потрошил во месецот , могуче е такво нешто !? ме краде бе мамата ...
Можеш преку PowerPoint, еве ти темплејти.Ако може некоја програма за правење весници?
Преинсталирај го youtube downloader, втора опција Orbit Downloader трета ќе добиеш ако не успееш со овие.znae li nekoj PROGRAMA SO KOJA KE MOZAM DA SIMNUVAM VIDEA od YOUTUBE??samo ne youtube download manager so taa nesaka nesto, pozdrav
ДАли постои програмче за праење кратки анимации по 5 секунди од видео? Однапред Благодарам:salut: