Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Мoже некој да ми најде крак/код за CS2 фотошоп?

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
А програма на пример. јас сакам да сечам видео (тоа cut шо е) на пример од таа минута и секунда до таа минута и секунда автоматско, а ако може и мануално ја да праам.
зависи колку бараш и шо бараш, ама земи си premiere,vegas, или шо било од видео едитори, или можиш да си земиш конвертер и кога ќе конвертираш само ќе го одбериш тој дел од видеото. А имаше и програма во која само пишиш вредности IN OUT можиш да направиш листа и ги сечи сите делови од видеото ама не ми текнува сега, ако ми текни ќе добиеш ПП

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
А програма на пример. јас сакам да сечам видео (тоа cut шо е) на пример од таа минута и секунда до таа минута и секунда автоматско, а ако може и мануално ја да праам.

Probaj so Easy video splitter v2.01, imas i avtomatsko i manuelno delenje.

fajlovi sto podrzuva: avi, mpeg, mpg, m2p, wmv i asf.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Делам интернет со комшијата , и ми треба програма да видам кој колку потрошил во месецот , могуче е такво нешто !? ме краде бе мамата ...

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Ако може некоја програма за правење весници?

С

Спенсер

Гостин
znae li nekoj PROGRAMA SO KOJA KE MOZAM DA SIMNUVAM VIDEA od YOUTUBE??samo ne youtube download manager so taa nesaka nesto, pozdrav

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
ДАли постои програмче за праење кратки анимации по 5 секунди од видео? Однапред Благодарам:salut:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Делам интернет со комшијата , и ми треба програма да видам кој колку потрошил во месецот , могуче е такво нешто !? ме краде бе мамата ...

Netlimiter

Ќе си гледаш за тебе, после извади ги твоите мб од вкупниот сообраќај и ќе знаеш кој, колку потрошил.

Ако може некоја програма за правење весници?
Можеш преку PowerPoint, еве ти темплејти.

znae li nekoj PROGRAMA SO KOJA KE MOZAM DA SIMNUVAM VIDEA od YOUTUBE??samo ne youtube download manager so taa nesaka nesto, pozdrav
Преинсталирај го youtube downloader, втора опција Orbit Downloader трета ќе добиеш ако не успееш со овие.

ДАли постои програмче за праење кратки анимации по 5 секунди од видео? Однапред Благодарам:salut:

Појасни што бараш, не те сфатив.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
веројатно има поназад во темава, но може ли некој да ми каже програм со кој се кратат песни?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom