bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Вујко им е милионер а тие чекаат на од мајка им платата 15000 денари и нејзиниот волонтерски додаток. А тој вујко им големото мажиште голем верник што се прави денар не им дава ако парите од дедо им беа. Тажно тажно...
На пријателката и викам не треба многу паметен да се правам, затоа што треба да одржувам репутација на простак и хулиган. И добро го направив тоа со последната изјава, само стигна одговор така на мајка ми и сестра ми нејзе не
, и не се јавува на телефон блокиран сум и на фејсбук и на инстаграм сега
.
Реков кој го еба одам да се поздравам со него пуштив рака и не ме ни гледа во очи, ако ми извади нож пичка е во душата
, се поздрави нормално, а на воџата му се крена косата вика Монтеки ваму Капулети на другата страна
. И пивото не го даваме, командирот си го повлече кучето викаат ебаму кучката шо го окучи че мораше да се тепаме јас бев спремен и веќе правев пресметки до кај дофаќа ногава
. Па виде командирот дека ситуацијата е сериоизна и го повлече. Вика забранет алкохол, на тоа одговорив не правиме никакви проблеми.
На пријателката и викам не треба многу паметен да се правам, затоа што треба да одржувам репутација на простак и хулиган. И добро го направив тоа со последната изјава, само стигна одговор така на мајка ми и сестра ми нејзе не

Реков кој го еба одам да се поздравам со него пуштив рака и не ме ни гледа во очи, ако ми извади нож пичка е во душата