Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а зшто требало да го приведат?
имале налог, ама не е прецизирано никаде конкретно за што... еве МВР нели ќе даде инфо ама изгледа ќе биде како со демолирањето во Битола.... се во фиока...

За дилање дрога требало да го апсат ама нели треба сите граѓани да бидат еднакви и вработени со плата до крај на мандат 30к а минимална 60к денари

Толку неквалитетна монтажа, нешто како Аполо11, во секој случај треба едно кривично дело за фотошоп мајсторот.
Погледнете ја раката здраво го држи стапот, тоа значи дека знамето виси позади раката и не е залепено за стапот, евентуално горниот дел да е залепен, но тогаш формата нема да е таква.
patrioti.jpg
По се ми изгледа дека некое дете ја правело монтажата, дури и јас што не сум никаков Гуру по тие програми би ја направил подобро.

Толку неквалитетна монтажа, нешто како Аполо11, во секој случај треба едно кривично дело за фотошоп мајсторот.
Погледнете ја раката здраво го држи стапот, тоа значи дека знамето виси позади раката и не е залепено за стапот, евентуално горниот дел да е залепен, но тогаш формата нема да е таква.
patrioti.jpg
По се ми изгледа дека некое дете ја правело монтажата, дури и јас што не сум никаков Гуру по тие програми би ја направил подобро.
каква одговорност за фотошоп, веке поодамна не се одговара за ништо, се демолира , се палат возила, се пука, се рануват луѓе, а мвр само работи на случаите... ама затоа диме спасов експресно го открија, (а се уште нема детали за штетата на пасатот и кој бил сообраќајно винивен за наводниот контакт на паркингот кај градски стадион)

каква одговорност за фотошоп, веке поодамна не се одговара за ништо, се демолира , се палат возила, се пука, се рануват луѓе, а мвр само работи на случаите... ама затоа диме спасов експресно го открија, (а се уште нема детали за штетата на пасатот и кој бил сообраќајно винивен за наводниот контакт на паркингот кај градски стадион)
Ако е фотошоп, Адобе треба кривична да им пушти за брукање на нивниот производ :)

Ле ле, што ми е мерак опозиција да победи и да видат што е опозиција Вистинска :)

Ле ле, што ми е мерак опозиција да победи и да видат што е опозиција Вистинска :)
На куково лето или кога врбата ќе роди грозје ќе победат домашниве предавници

На куково лето или кога врбата ќе роди грозје ќе победат домашниве предавници
Шо би рекол Зајко, ‘‘Очи да ми паднат, да ги гледам како се тркалаат‘‘!!!
П.С. Брк на чело, во пијана студена ноќ !!!
Само за потсетување, има Македонци кој ќе ја бранат Македонија. Настрана партииве.

Шо би рекол Зајко, ‘‘Очи да ми паднат, да ги гледам како се тркалаат‘‘!!!
П.С. Брк на чело, во пијана студена ноќ !!!
Само за потсетување, има Македонци кој ќе ја бранат Македонија. Настрана партииве.
Aааааа при очи се прават глуви
Има има доброволци за пари а за мобилизација ни за лек

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom