Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj ako moze nekoj da mi dade link od kade da go slegnam photoshop???:smir:

ми треба линкче за нкоја програма за праење теми за нокиа

Ми треба програма кога ќе напишеш нешто да ти изговори и тоа да си го менуваш каков глас да е и ми треба со неа некој ефект
Ве молам итно ми треба оваа програма
Благодарам

Барам речник англиско-англиски каде што претежно се застапени поими поврзани со компјутерите...

Ми треба програма кога ќе напишеш нешто да ти изговори и тоа да си го менуваш каков глас да е и ми треба со неа некој ефект
Ве молам итно ми треба оваа програма
Благодарам

VR Commander или побарај на инсталационите цд-а.
Драјверите за матичната, на тоа цд би требало да имаш слична програма.

Барам речник англиско-англиски каде што претежно се застапени поими поврзани со компјутерите...

http://wordweb.info/free/

Ако може некој да ми најде сериски број за:
Kaspersky Anti-Virus 6.0 и Adobe Photoshop CS3

ми треба програмата Domplayer за да гледам еден филм..го отварам со BSPlayer ми пишува дека со Domplayer може да се гледа.

Не постои таква програма. Зафркнат торент ти е тоа.
Џаре нема. Повторно земај го филмот. И гледај коментарите на сидерите/личерите, корисни се. :)

Ми треба програм, кој со притискање на едно, или комбинација на две копчиња, веднаш го става компјутерот на стенд бај.

Ми треба мала помош знам дека е бизарно ама дали мозе некој да ми даде линк од кај да доунлоадирам паинт за виндоус:kesa: :vozbud:

Start копче.
Контрол панел.
Add or Remove Programs
Add or Remove Windows Components
Штиклирај првото поле. Accessories...
Next. Ok. Paint.

Воала.

ми треба програмата Domplayer за да гледам еден филм..го отварам со BSPlayer ми пишува дека со Domplayer може да се гледа.

Земај.. не е крак како што вика, туку decoder (легален програм). Ќе ти направи декодирана копија од филмот, па после пушти го тоа со било кој плеер што го користиш. Ако работи - ок.. ако ти јавува нешто друго освен филмот - фејк торент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom